Visuminformation

Visuminformation

Gå altid til Udenrigsministeriets rejsevejledninger for den seneste opdatering af indrejseregler til din destination. Vi forbeholder os retten til at ændre reglerne med kort varsel, og at følgende oplysninger kun er vejledende.

Rejsende er selv ansvarlig for at have pas og visum i orden på rejsen. Passet skal minimum være gyldig 6 måneder efter udrejse fra det aktuelle land.

Husk gyldig pas og rejseforsikringsbevis med kontaktinformation og policenummer. Vi anbefaler at tage kopi af pas og medbringe det på rejsen i tilfælde af at man skulle miste passet. Det er en god ide at gøre sig kendt med vilkårene i din rejseforsikring. Tag evt. kontakt med din rejsekonsulent. Vi samarbejder med Europæiske Rejseforsikring.

Hvis du ikke er dansk statsborger, er det vigtigt at tjekke, hvilke regler der gælder for din nationalitet.

Information om indrejse til Fiji

Fiji kræver ikke visum for danske statsborgere. Opholdstilladelse i 3 måneder gives ved grænsen. Pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afrejse fra det pågældende land.

Information  om indrejse til Cookøerne

Cookøerne kræver ikke visum for danske statsborgere. Opholdstilladelse i 31 dage gives ved grænsen. Pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afrejse fra det pågældende land.

Information om indrejse til Fransk Polynesien

Fransk Polynesien kræver ikke visum for danske statsborgere. Opholdstilladelse i 3 måneder gives ved grænsen. Pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afrejse fra det pågældende land.

Information om indrejse til USA

Vigtig information for rejse til eller via USA. Venligst tjek om rejseruten går via USA, da det ikke alltid fremgår af rejseplanen.

Fra 12. januar 2009 skal alle som skal rejse til USA uden visum, registrere sig elektronisk på forhånd. Dette betyder at alle danskere som rejser visumfrit til USA med elektronisk pas, skal udfylde skemaet på https://esta.cbp.dhs.gov/esta senest tre dage før afrejse. Registreringen er gyldig i to år, og man kan rejse frem og tilbage så mange gange man vil. USA har indført en egen turistskat på 21 dollar, dette beløb betales samtidig med man registrerer sig via ESTA.

For rejser med transfer eller stop i USA kræves det elektronisk læsbare pas. Er du i tvil om dit pas er elektronisk læsbart, kontakt da borgerservice.

Start planlægningen af drømmerejsen