Port Vila

Foto: Chesher

Rejsemål på Vanuatu

Port Vila

Port Vila er Vanuatus hovedstad og ligger på øen Efaté, strategisk placeret midt blandt landets mange øer. Her ligger Vanuatus to internationale lufthavne, og byen er derfor et fint udgangspunkt for at udforske de andre øer i Vanuatu.

Port Vila er en ren og pæn by, med en af verdens allersmukkeste naturlige havne, og du kan faktisk stå på kajen og se de tropiske fisk og koraller i vandet nedenfor.

Byen er hurtigt blevet berømt som en af gourmethovedstæderne i Stillehavet, hvor blandingen af mange forskellige kulturer gør, at man finder mad fra mange steder i verden. Også nattelivet i Port vila er blomstret op, med en sjov og afslappet atmosfære som passer til alle aldre. Her kan man også få shoppingen gjort. Det er helt uden købepres, for priserne er fastsatte, så man behøver hverken at prutte om prisen eller at give drikkepenge.

Lololima Waterfalls på Efate.
Lololima Waterfalls på Efate.
Foto: Vanuatu Tourism Office

Epi Island
Epi Island ligger stik nord for Efaté. Det er en fredelig ø med smukke koralrev, hvide sandstrande, og nogle få sorte. Terrænet på øen er kuperet og dækket af frodig regnskov og kokosplantager. Der findes flere små søer hvor man kan fiske, svømme og se vilde fugle, vildsvin og køer.

Rejseforslag til Port Vila

Vanuatu

20 dage

Fra kr. 40.500

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Vanuatu

Wreck diving.
Espiritu Santo er den største ø på Vanuatu, og ligger lidt længere nord end hovedstaden Port Vila, hvorfor det er lidt varmere her.
Mount Yassur.
I den allersydligste del af øriget ligger øerne Ambrym og Tanna, som begge er kendt for aktive vulkaner og flot natur.