89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Tahiti Nui og Papeete

Hoteller

Tahiti Nui og Papeete

Rejsemål på Tahiti:

Tahiti Nui og Papeete

Introduktion

Hovedøen i Fransk Polynesien, og der hvor det politiske og økonomiske centrum ligger, er Tahiti Nui. Det er også her hovedstaden Papeete ligger. Byen strækker sig langs den smukke havn og op på bjergsiden både nord- og vestover.

Tahiti Nui er et eldorado med alle former for aktiviteter til lands og til vands. Både golf, tennis, dykning, snorkling, sportsfiskeri og bådture er blandt de mange aktiviteter du kan prøve.

Tahiti Nui består af en stor cirkelformet ø og en lidt mindre cirkelformet ø kaldet Tahiti Iti, som hænger sammen med en lille landtange ved navn Tageravao. Bjergene på øerne er klædt i grønne farver og indbyder til flotte vandreture i spektakulære omgivelser. På en tur i dette landskab oplever du dybe floddale, høje bjerge og kraftfulde vandfald.

Hovedstaden Papeete har i ud over resorter, restauranter, spa og natteliv et spændende marked hvor man kan købe frugt og grøntsager, samt andre varer, såsom dansekostumer, vævede hatte, tasker og flotte halssmykker af strandskaller.

Markedet i Papeete.

Markedet i Papeete.

Landets eneste internationale lufthavn ligger også i Papeete, og Tahiti Nui er derfor første og sidste stop på alle rejseruter rundt om i øriget.

Rejseforslag til Tahiti

Klassiske Tahiti

Klassiske Tahiti

Et prisvenligt rejseforslag som indeholder øerne Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en rejse for både førstegangsbesøgende og tilbagevendende gæster.

Eventyrlige Tahiti

Eventyrlige Tahiti

Denne rejse kombinerer hovedøen Tahiti Nui med øerne Rangiroa, Tikehau og Bora Bora – hvor I kommer tæt på naturen og bor på idylliske resorts.

Luksuriøse Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Bo på nogle af de mest luksuriøse resorts på øerne Tahiti Nui og Moorea, og i bungalows på pæle i den turkisblå lagune på Bora Bora.

Start planlægningen af drømmerejsen