Tahiti Nui og Papeete

Foto: Silvio - stock.adobe.com

Rejsemål på Tahiti (Fransk Polynesien)

Tahiti Nui og Papeete

Hovedøen i Fransk Polynesien, og der hvor det politiske og økonomiske centrum ligger, er Tahiti Nui. Det er også her hovedstaden Papeete ligger. Byen strækker sig langs den smukke havn og op på bjergsiden både nord- og vestover.

Tahiti Nui er et eldorado med alle former for aktiviteter til lands og til vands. Både golf, tennis, dykning, snorkling, sportsfiskeri og bådture er blandt de mange aktiviteter du kan prøve.

Papeete.
Markedet i Papeete.
Foto: emmanuel gillardin – stock.adobe.com

Tahiti Nui består af en stor cirkelformet ø og en lidt mindre cirkelformet ø kaldet Tahiti Iti, som hænger sammen med en lille landtange ved navn Tageravao. Bjergene på øerne er klædt i grønne farver og indbyder til flotte vandreture i spektakulære omgivelser. På en tur i dette landskab oplever du dybe floddale, høje bjerge og kraftfulde vandfald.

Hovedstaden Papeete har i ud over resorter, restauranter, spa og natteliv et spændende marked hvor man kan købe frugt og grøntsager, samt andre varer, såsom dansekostumer, vævede hatte, tasker og flotte halssmykker af strandskaller.

Landets eneste internationale lufthavn ligger også i Papeete, og Tahiti Nui er derfor første og sidste stop på alle rejseruter rundt om i øriget.

Hoteller på Tahiti Nui

Tahiti Nui og Papeete

Tahiti Nui og Papeete

Tahiti Nui og Papeete

Tahiti Nui og Papeete

Rejseforslag til Tahiti Nui

Tahiti

14 dage

Fra kr. 50.500

Tahiti

14 dage

Fra kr. 55.500

Tahiti

14 dage

Fra kr. 83.500

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Tahiti

Bora Bora.
Bora Bora er selve drømmen om et sydhavsparadis, med grønne palmer, kridhvide strande og krystalklart turkisblåt vand.
Moorea.
Kun en halv times bådtur fra Papeete ligger Moorea. Mange hævder, at denne ø er det smukkeste sted på jorden.
Tetiaroa Island.
De mest populære øer blandt Selskabsøerne er Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora, men her findes også 11 andre øer som er et besøg værd.
Marquesasøerne.
De afsides Marquesas-øer ligger godt og vel tre timer med fly nord for Papeete. Isolationen har skabt en enorm stolthed blandt befolkningen, og en fascinerende kultur.
Fakarava.
Tuamotuøerne kan best beskrives som et idyllisk postkort. En rekke små øyer, som så vidt titter opp over havoverflaten, omkranser en svær lagune.