89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Magiske Moorea

Hoteller

Moorea

Introduktion

Kun en halv times bådtur fra Papeete ligger Moorea. Mange hævder, at denne ø er det smukkeste sted på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk ø, med høje bjerge, frodige ananasmarker, flotte strande og små landsbyer.

Sammenlignet med Tahiti er Moorea nærmest uberørt. For selvom man kan se fra den ene ø til den anden, er der store forskelle. Tahiti Nui er pulserende og livlig, med næsten 15 gange så mange indbyggere, og meget mere turisttrafik. På Moorea er livet roligt og behageligt, et sted hvor man virkelig kan nyde livet.

Her kan du slentre barfodet på hvide sandstrande og nyde synet af krystalklare laguner og stejle vulkanske toppe. Mellem toppene ligger frodige og farverige dale, et resultat af det tropiske klima og den rige vulkanske jord. Et sted du skal besøge er Cooks Bay, et af Polynesiens naturvidundere, med en fjordlignende bugt omkranset af høje, grønklædte bjerge. Et andet absolut must på Moorea er Tiki Village, en lille ”landsby” hvor indfødte viser polynesisk kultur og kunsthåndværk frem og optræder for de besøgende. Dansegruppen rejser rundt i hele verden og fremfører fyrige og sensuelle danse.

Bo i en overwater-bungalow på Moorea.

Bo i en overwater-bungalow på Moorea.

Utforsk Moorea på en firhjuling/ATV.

Udforsk Moorea med firhjulstrækker/ATV.

Rejseforslag til Tahiti

Klassiske Tahiti

Klassiske Tahiti

Et prisvenligt rejseforslag som indeholder øerne Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en rejse for både førstegangsbesøgende og tilbagevendende gæster.

Eventyrlige Tahiti

Eventyrlige Tahiti

Denne rejse kombinerer hovedøen Tahiti Nui med øerne Rangiroa, Tikehau og Bora Bora – hvor I kommer tæt på naturen og bor på idylliske resorts.

Luksuriøse Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Bo på nogle af de mest luksuriøse resorts på øerne Tahiti Nui og Moorea, og i bungalows på pæle i den turkisblå lagune på Bora Bora.

Start planlægningen af drømmerejsen