Moorea

Foto: Andrea Izzotti - stock.adobe.com

Rejsemål på Tahiti (Fransk Polynesien)

Moorea

Kun en halv times bådtur fra Papeete ligger Moorea. Mange hævder, at denne ø er det smukkeste sted på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk ø, med høje bjerge, frodige ananasmarker, flotte strande og små landsbyer.

Bliv bedre kendt med Moorea.

Sammenlignet med Tahiti er Moorea nærmest uberørt. For selvom man kan se fra den ene ø til den anden, er der store forskelle. Tahiti Nui er pulserende og livlig, med næsten 15 gange så mange indbyggere, og meget mere turisttrafik. På Moorea er livet roligt og behageligt, et sted hvor man virkelig kan nyde livet.

Her kan du slentre barfodet på hvide sandstrande og nyde synet af krystalklare laguner og stejle vulkanske toppe. Mellem toppene ligger frodige og farverige dale, et resultat af det tropiske klima og den rige vulkanske jord. Et sted du skal besøge er Cooks Bay, et af Polynesiens naturvidundere, med en fjordlignende bugt omkranset af høje, grønklædte bjerge. Et andet absolut must på Moorea er Tiki Village, en lille ”landsby” hvor indfødte viser polynesisk kultur og kunsthåndværk frem og optræder for de besøgende. Dansegruppen rejser rundt i hele verden og fremfører fyrige og sensuelle danse.

Rejseforslag til Moorea

Tahiti

14 dage

Fra kr. 55.500

Tahiti

14 dage

Fra kr. 83.500

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Tahiti

Bora Bora.
Bora Bora er selve drømmen om et sydhavsparadis, med grønne palmer, kridhvide strande og krystalklart turkisblåt vand.
Tahiti Nui.
Papeete er landets politiske og økonomiske centrum. og byen strækker sig langs den smukke havn og op på bjergsiden både nord- og vestover.
Tetiaroa Island.
De mest populære øer blandt Selskabsøerne er Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora, men her findes også 11 andre øer som er et besøg værd.
Marquesasøerne.
De afsides Marquesas-øer ligger godt og vel tre timer med fly nord for Papeete. Isolationen har skabt en enorm stolthed blandt befolkningen, og en fascinerende kultur.
Fakarava.
Tuamotuøerne kan best beskrives som et idyllisk postkort. En rekke små øyer, som så vidt titter opp over havoverflaten, omkranser en svær lagune.