89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Marquesasøerne

Hoteller

Marquesasøerne

Rejsemål på Tahiti:

Marquesasøerne

Introduktion

De afsides Marquesas-øer ligger godt og vel tre timer med fly nord for Papeete. Isolationen har skabt en enorm stolthed blandt befolkningen, og en fascinerende kultur. Øerne består af vild natur med vulkanske bjerge, høje vandfald og stejle klipper som går næsten lodret i havet.

På en tur dertil opdages tiden på ny – tid til dig selv, tid til stilhed, tid til at møde andre og tid til at nyde tilværelsen. Værdien af tid er den vigtigste gave Nuku Hiva- og Marquesas-øerne giver sine besøgende. Genoplev de enkle glæder ved at møde et venligt folkefærd: Gå en stille tur langs vejen til landsbyen, køb et brød i nærbutikken og stop på torvet for at få en sludder med en af de lokale kunstnere.
Dramatisk natur på Nuku Hiva.

Dramatisk natur på Nuku Hiva. Foto: Paul Gauguin Cruises

Nuku Hiva
Øya Nuku Hiva er det administrative og økonomiske centrum i Marquesas. Den er også fantastisk smuk, med tre store bugter på sydkysten og tilsvarende flotte Indløb på nordkysten. Oplev den utrolige natur på en safaritur med firhjulstrækker gennem Taipivai Valley.

Hiva Oa
Hiva Oa er den næststørste ø i Marquesas, og her finder man vigtige historiske og kulturelle steder. Maleren Paul Gauguin er gravlagt i hovedbyen Atuona, mens landsbyen Pumau har de største stenskulpturer i Marquesas. De regnes faktisk som slægtninge af de berømte tikier på Necker Island (nord for Hawaii) og på Påskeøerne.

Tikiskulpturer på Hiva Oa.

Tikiskulpturer på Hiva Oa. Foto: Aranui Cruises

Sid på terrassen og nyd udsigten mens mørket sænker sig. Stå op i morgengryet, og hør fuglene og resten af øen langsomt vågne op. Det er blot noget af det, de smukke og mystiske Marquesasøer kan byde på.

Yderligere kan man hér følge i fodsporene af den berømte maler, Paul Gauguin, samt andre kunstnere. De kom hertil for at male den tætte regnskov, de spektakulære vandfald, de stejle klipper langs kysten, den fredelige store lagune, de høje bjerge og de smukke strande. Den norske opdagelsesrejsende Thor Heyerdahl var også fascineret af disse øer. Hans første ekspedition var sammen med konen Liv til øen Fatu Hiva i 1937 og 1938.

En af de bedste måder at opleve Marquesasøerne, er på et af vore cruises med Aranui eller Paul Gauguin.

Rejseforslag til Tahiti

Klassiske Tahiti

Klassiske Tahiti

Et prisvenligt rejseforslag som indeholder øerne Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en rejse for både førstegangsbesøgende og tilbagevendende gæster.

Eventyrlige Tahiti

Eventyrlige Tahiti

Denne rejse kombinerer hovedøen Tahiti Nui med øerne Rangiroa, Tikehau og Bora Bora – hvor I kommer tæt på naturen og bor på idylliske resorts.

Luksuriøse Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Bo på nogle af de mest luksuriøse resorts på øerne Tahiti Nui og Moorea, og i bungalows på pæle i den turkisblå lagune på Bora Bora.

Start planlægningen af drømmerejsen