Bora Bora

Foto: Aleksei Potov - stock.adobe.com

Rejsemål på Tahiti (Fransk Polynesien)

Bora Bora

Bora Bora er sandsynligvis den smukkeste og mest romantiske ø i verden. Den er selve drømmen om et sydhavsparadis, med grønne palmer, kridhvide strande og krystalklart turkisblåt vand.

Kombinationen af det dramatiske landskab med Mount Otemanu der stikker højt op i skyerne, de ufatteligt smukke farver i den store lagune, og et ophold i en overwater bungalow – gør Bora Bora til en 10’er på den romantiske skala.

Bora Bora tilhører øgruppen Selskabsøerne, og har en natur som tager pusten fra dig. Det er ikke uden grund, at mange kalder øen for “Polynesiens perle”. Den store lagune er hovedattraktionen, og her kan du deltage i aktiviteter såsom snorkling, dykning, sejlture med en båd med glasbund og fodring af (helt ufarlige) hajer.

Four Seasons Bora Bora
Overwater Bungalows på Bora Bora.
Foto: Four Seasons Bora Bora

Det er ingen tvivl om, at du befinder dig i troperne. Palmetage på restauranterne, sand på gulvet, lokal gourmetmad af friske fisk, hummer og skaldyr; og med romantisk belysning er der sørget for stemningen. Afsæt minimum tre dage til at gå på opdagelse på øen, der ikke er større end at du kan cykle den rundt på 2-3 timer. På Bora Bora kan du bo i hytter, som står på pæle ude i lagunen, få blomsterbestrøet sengen om aften, og få morgenmaden serveret af indfødte i outriggerkanoer om morgenen.

Et besøg på Bora Bora er en uforglemmelig ”once in a lifetime” – oplevelse, og vi kan næsten garantere at du for altid kommer til at drømme dig tilbage.

Rejseforslag til Bora Bora

Tahiti

14 dage

Fra kr. 50.500

Tahiti, Cookøerne

15 dage

Fra kr. 63.500

Tahiti

11 dage

Fra kr. 46.500

Tahiti

9 dage

Fra kr. 57.500

Tahiti

11 dage

Fra kr. 72.900

Tahiti

14 dage

Fra kr. 83.500

Tahiti

14 dage

Fra kr. 55.500

Tahiti, Cookøerne

11-18 dage

Fra kr. 46.500

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Tahiti

Moorea.
Kun en halv times bådtur fra Papeete ligger Moorea. Mange hævder, at denne ø er det smukkeste sted på jorden.
Tahiti Nui.
Papeete er landets politiske og økonomiske centrum. og byen strækker sig langs den smukke havn og op på bjergsiden både nord- og vestover.
Tetiaroa Island.
De mest populære øer blandt Selskabsøerne er Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora, men her findes også 11 andre øer som er et besøg værd.
Marquesasøerne.
De afsides Marquesas-øer ligger godt og vel tre timer med fly nord for Papeete. Isolationen har skabt en enorm stolthed blandt befolkningen, og en fascinerende kultur.
Fakarava.
Tuamotuøerne kan best beskrives som et idyllisk postkort. En rekke små øyer, som så vidt titter opp over havoverflaten, omkranser en svær lagune.