89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Romantiske Bora Bora

Hoteller

Bora Bora

Introduktion

Bora Bora er sandsynligvis den smukkeste og mest romantiske ø i verden. Den ligner drømmen om stillehavsparadiset, med grønne palmer, hvide strande og krystalklart vand.

Kombinationen af det dramatiske landskab med Mount Otemanu der stikker højt op i skyerne, de ufatteligt smukke farver i den store lagune, og et ophold i en overwater bungalow – gør Bora Bora til en 10’er på den romantiske skala.

Bora Bora tilhører øgruppen Selskabsøerne, og har en natur som tager pusten fra dig. Det er ikke sært at mange kalder øen Polynesiens Perle. Den store lagune er hovedattraktionen, og her kan du deltage i aktiviteter såsom snorkling, dykning, sejlture med en båd med glasbund og fodring af (helt ufarlige) hajer.

Det er ingen tvivl om, at du befinder dig i troperne. Palmetage på restauranterne, sand på gulvet, lokal gourmetmad af friske fisk, hummer og skaldyr; og med romantisk belysning er der sørget for stemningen. Afsæt minimum tre dage til at gå på opdagelse på øen, der ikke er større end at du kan cykle den rundt på 2-3 timer. På Bora Bora kan du bo i hytter, som står på pæle ude i lagunen, få blomsterbestrøet sengen om aften, og få morgenmaden serveret af indfødte i outriggerkanoer om morgenen.

Et besøg på Bora Bora er en uforglemmelig ”once in a lifetime” – oplevelse, og vi kan næsten garantere at du for altid kommer til at drømme dig tilbage.
La romantikken blomstre på Bora Bora.

Lad romantikken blomstre på Bora Bora.

Rejseforslag til Tahiti

Klassiske Tahiti

Klassiske Tahiti

Et prisvenligt rejseforslag som indeholder øerne Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en rejse for både førstegangsbesøgende og tilbagevendende gæster.

Eventyrlige Tahiti

Eventyrlige Tahiti

Denne rejse kombinerer hovedøen Tahiti Nui med øerne Rangiroa, Tikehau og Bora Bora – hvor I kommer tæt på naturen og bor på idylliske resorts.

Luksuriøse Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Bo på nogle af de mest luksuriøse resorts på øerne Tahiti Nui og Moorea, og i bungalows på pæle i den turkisblå lagune på Bora Bora.

Start planlægningen af drømmerejsen