89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Ia Oreana og velkommen til Tahiti

Rejseforslag

Ia Oreana og velkommen til Tahiti

Rejsemål:

Tahiti (Fransk Polynesien)

Introduktion ∣ Rejseforslag ∣ Cruise ∣ Klima ∣ Inspiration

Indbyggertal: ca. 280.000

Antal øer: 118

Hovedstad: Papeete

Introduktion

Tahiti er for mange den ultimative drømmedestination, med turkisblå laguner, overwater-bungalows, smukke koralrev, kridhvide strande og en eksotisk lokalbefolkning.

Forelskede par og bryllupsrejsende fra hele verden rejser hertil for at nyde hvedebrødsdagene på de indbydende hvide strande. Vil du kombinere luksus, flot natur og dejligt klima, er Tahiti et sikkert valg.

Tahiti er den mest almindelige betegnelse for det enorme havområde som udgør Fransk Polynesien, og består af 118 øer, spredt over fem store øgrupper. Mange af øerne har høje og spidse vulkanske bjergtinder, mens andre knapt rager op over havoverfladen.

Mange har en drøm om å komme til Tahiti i løpet av livet.

Mange har en drøm om at komme til Tahiti i løbet af deres liv. Foto: Tim McKenna

Hvem passer Tahiti til?

Tahiti er den ultimative destination til bryllupper og bryllupsrejser, en romantisk ferie eller markering af et jubilæum eller en rund dag. Det er også en udmærket destination for et cruise, den enkleste måde at opleve flere øer på samme rejse.

De tre mest populære øgrupper er:

Selskabsøerne (inkl. Tahiti, Moorea, Bora Bora, Huahine, Raiatea, Taha’a og Tetiaroa)

Tuamotuøerne (inkl. Rangiroa, Manihi, Tikehau og Fakarava)

Marquesasøerne (inkl. Hiva Oa, Nuku Hiva og Fatu Hiva)

De to andre øgrupper, Australøerne og Gambierøerne, er mere afsidesliggende og betydeligt mindre besøgte.

Traditionel dans, sang, kunst- og håndværkstraditioner og folk der går på glødende kul, er bare noget af det du kan opleve på Tahiti. Her finder du naturforhold som kun få andre steder i verden kan prale af – smukke strande, laguner og tropisk regnskov, kombineret med vulkanske bjerge og et mylder af liv under vand.

Men mest af alt er Tahiti selve drømmen om Stillehavet, med laguner, dovne dage og rigeligt solskin. Folk her har alverdens tid, og stress er så godt som et ukendt begreb. Tahiti lever virkelig op til myten om det tropiske paradis.

Rejseforslag til Tahiti

Klassiske Tahiti

Klassiske Tahiti

Et prisvenligt rejseforslag som indeholder øerne Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en rejse for både førstegangsbesøgende og tilbagevendende gæster.

Eventyrlige Tahiti

Eventyrlige Tahiti

Denne rejse kombinerer hovedøen Tahiti Nui med øerne Rangiroa, Tikehau og Bora Bora – hvor I kommer tæt på naturen og bor på idylliske resorts.

Luksuriøse Tahiti

Luksuriøse Tahiti

Bo på nogle af de mest luksuriøse resorts på øerne Tahiti Nui og Moorea, og i bungalows på pæle i den turkisblå lagune på Bora Bora.

Hvordan er vejret på Tahiti?

Klimaet på Tahiti er tropisk med to markante sæsoner, og det er mest populært at besøge landet i den tørre del af året mellem maj og oktober.

I denne periode er der er mindre nedbør, lav luftfugtighed og temperaturerne er milde og behagelige. Det er heller ingenting i vejen for at planlægge rejsen hertil i lavsæson. Chancen for regn er større, men regnen kommer ofte i form af et kortvarigt skylle om eftermiddagen eller natten. Med klimaforandringer over hele verden er det blevet vanskeligere at definere sæsoner, og månederne som defineres som regntid kan nu have længere perioder med pænt vejr.

Hvornår er det bedst at rejse til Tahiti?

Tahiti er en helårsdestination, og selvom landet har forskellige sæsoner er der flere ting man bør tage i betragtning før man bestiller. Priserne på overnatning varierer med sæson, hvor højsæsonen fra maj til oktober er den dyreste. Udenfor højsæson er der færre besøgende, hvilket også betyder færre mennesker på resorter og strande. Tal med os, hvis du er i tvivl om hvornår du ønsker at besøge Tahiti.

Temperaturtabel Tahiti

 
JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec
Max temp303031303029282828292930
Min temp232323232221212021222223
Regn (mm)315233195142926060484691162317

Tabellen viser den gennemsnitlige maksimums- og minimumstemperatur. Vi gør opmærksom på, at dette er gennemsnitlige værdier, og at vejret på Tahiti ofte kan variere.

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

Strand på Fiji.

Stillehavets smukkeste laguner

Er du på jagt efter den ultimative tropiske ferieoplevelse? Rejs til en af verdens smukkeste laguner!

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

15 fantastiske resorts i Stillehavet

Har du netop bestemt dig for at gøre drømmen om Stillehavet til virkelighed? Så dukker det store spørgsmål op: Hvor skal du bo?