Tahiti (Fransk Polynesien)

Foto: tim-mckenna.com

Ia Oreana og velkommen til Tahiti!

Tahiti er for mange den ultimative drømmedestination, med turkisblå laguner, overwater-bungalows, smukke koralrev, kridhvide strande og en eksotisk lokalbefolkning.

Tahiti er den mest almindelige betegnelse for det enorme havområde som udgør Fransk Polynesien, og består af 118 øer, spredt over fem store øgrupper. Mange af øerne har høje og spidse vulkanske bjergtinder, mens andre knapt rager op over havoverfladen.

Kort Tahiti (Fransk Polynesien)
Kort Tahiti (Fransk Polynesien)

Hovedstad: Papeete

Antal øer: 118

Indbyggertal: ca. 280 000

Valuta: CPF-franc

Bliv bedre kendt med Tahiti.

Forelskede par og bryllupsrejsende fra hele verden rejser hertil for at nyde hvedebrødsdagene på de indbydende hvide strande. Vil du kombinere luksus, flot natur og dejligt klima, er Tahiti et sikkert valg.

Hvem passer Tahiti til?

Tahiti er den ultimative destination til bryllupper og bryllupsrejser, en romantisk ferie eller markering af et jubilæum eller en rund dag. Det er også en udmærket destination for et cruise, den enkleste måde at opleve flere øer på samme rejse.

De tre mest populære øgrupper er:

De to andre øgrupper, Australøerne og Gambierøerne, er mere afsidesliggende og betydeligt mindre besøgte.

Bora Bora.
Udsigt mod Bora Bora, der er en af ​​Fransk Polynesiens 118 øer.
Foto: Andrea Izzotti – stock.adobe.com

Traditionel dans, sang, kunst- og håndværkstraditioner og folk der går på glødende kul, er bare noget af det du kan opleve på Tahiti. Her finder du naturforhold som kun få andre steder i verden kan prale af – smukke strande, laguner og tropisk regnskov, kombineret med vulkanske bjerge og et mylder af liv under vand.

Men mest af alt er Tahiti selve drømmen om Stillehavet, med laguner, dovne dage og rigeligt solskin. Folk her har alverdens tid, og stress er så godt som et ukendt begreb. Tahiti lever virkelig op til myten om det tropiske paradis.

Rejseforslag til Tahiti

Tahiti

14 dage

Fra kr. 83.500

Tahiti

14 dage

Fra kr. 55.500

Tahiti

14 dage

Fra kr. 50.500

Krydstogter på Tahiti

Tahiti

9 dage

Fra kr. 57.500

Tahiti, Cookøerne

11-18 dage

Fra kr. 46.500

Tahiti, Cookøerne

15 dage

Fra kr. 63.500

Tahiti

11 dage

Fra kr. 72.900

Tahiti

11 dage

Fra kr. 46.500

Hvordan er vejret på Tahiti?

Klimaet på Tahiti er tropisk med to markante sæsoner, og det er mest populært at besøge landet i den tørre del af året mellem maj og oktober.

I denne periode er der er mindre nedbør, lav luftfugtighed og temperaturerne er milde og behagelige. Det er heller ingenting i vejen for at planlægge rejsen hertil i lavsæson. Chancen for regn er større, men regnen kommer ofte i form af et kortvarigt skylle om eftermiddagen eller natten. Med klimaforandringer over hele verden er det blevet vanskeligere at definere sæsoner, og månederne som defineres som regntid kan nu have længere perioder med pænt vejr.

Hvornår er det bedst at rejse til Tahiti?

Tahiti er en helårsdestination, og selvom landet har forskellige sæsoner er der flere ting man bør tage i betragtning før man bestiller. Priserne på overnatning varierer med sæson, hvor højsæsonen fra maj til oktober er den dyreste. Udenfor højsæson er der færre besøgende, hvilket også betyder færre mennesker på resorter og strande. Tal med os, hvis du er i tvivl om hvornår du ønsker at besøge Tahiti.

Temperaturtabel Tahiti

Tabellen viser den gennemsnitlige maksimums- og minimumstemperatur. Vi gør opmærksom på, at dette er gennemsnitlige værdier, og at vejret på Tahiti ofte kan variere.

JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec
Max temp303031303029282828292930
Min temp232323232221212021222223
Regn (mm)315233195142926060484691162317

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Er du på jagt efter den ultimative tropiske ferieoplevelse? Rejs til en af verdens smukkeste laguner! Planlægger du at holde ferie ved en af disse laguner, vil du med stor sandsynlighed ikke vende skuffet hjem.
Four Seasons Bora Bora
Der er ingen tvivl om at overnatningsstederne i Stillehavet er en stor del af ferieoplevelsen. Vi har samlet 15 af vores favoritter på Cookøerne og Fiji samt i Fransk Polynesien.