Savai’i

Foto: Samoa Tourism Authority

ReJsemål på Samoa

Savai’i

Et besøg til Samoa er ikke fuldendt uden en tur til øen Savai’i, som er den ene af de de to store øer på Samoa. Selvom øen er stor, bor der meget få mennesker her.

Bliv bedre kendt med Savai’i.

Det er let at komme til Savai’i, for øen ligger kun 90 minutters færgetur fra den vestlige del af Upolu.

Øen er næsten uberørt af turisme, og derfor et godt sted at besøge for de naturinteresserede, eller dem der bare vil lidt væk og nyde det enkle liv. Her får man et indblik i den traditionelle livsstil på Samoa. En oplagt måde at opleve kulturen er ved at deltage i en gudstjeneste i den lokale kirke. Her kommer alle, fra spædbørn til bedsteforældre, og sågar familiehunden.

Manase Beach, Savai'i, Samoa.
Manase Beach på Savai’i.
Foto: corners74 – stock.adobe.com

Savai’i har alle ingredienserne til en tropisk feriedrøm, med finkornede sandstrande omkranset af grønklædte palmer og turkise laguner. Du kan svømme, snorkle, dykke, surfe, tage på kajaktur og tage en siesta «Samoa-style».

Et af de mest populære dykkersteder på Savai’i er ved vraget fra skibet Juno som sank i 1881. Det er nu hjem for hundredevis af tropiske fisk og koraller.

Hoteller på Savai’i

Rejseforslag til Savai’i

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Samoa

To Sua ocean trench, Upolu, Samoa.
Upolu er den største ø på Samoa, og her ligger også hovedstaden Apia. Byen er et fint sted at starte når man skal lære øen at kende.