Vores rejser

Foto: Jim Winter

Bryllup & Bryllupsrejser

Bryllup på en strand på Fiji.
Foto: Tourism Fiji

Drømmer I om et bryllup på en kridhvid strand i Stillehavet? Eller måske ønsker I at tage på bryllupsrejse til en eller flere af paradisøerne i Stillehavet?

Cruise

Blue Lagoon Cruises.
Foto: Blue Lagoon Cruises

Den bedste og mange gange den eneste måde at opleve paradisøerne på, er på et cruise af kortere eller længere varighed. 

Luksusrejser

Kokomo Private Island Resort
Kokomo Private Island Resort

Sammen med vores samarbejdspartnere i Australien, New Zealand og Stillehavet har vi udviklet dette katalog bestående udelukkende af luksusprodukter.

Jorden rundt

Angor Wat.
Foto: boule1301 – stock.adobe.com

”At rejse jorden rundt”. Smag lidt på den lille sætning – den bringer garanteret mange associationer med sig. Der er noget mægtigt og eventyrligt ved at rejse mod fjerne himmelstrøg, lige indtil man har rejst så langt, at man er tilbage, hvor man startede.

Grupperejser

Blue Lagoon Cruises.
Foto: Blue Lagoon Cruises

At rejse i en gruppe med rejseleder er en god måde at se verden på. Du får oplevet steder man normalt skal være lokal kendt for at finde frem til. Desuden møder du mange hyggelige rejsende på en grupperejse, og turen passer lige godt om du rejser alene eller sammen med andre.

Rejseforslag

Le Taha'a Island Resort & Spa.
Foto: David Kirkland

Vi har sammensat mange spændende rejseforslag til vore destinationer i Stillehavet. Vi skræddersyr alle rejser, så du får en unik rejserute, som opfylder dine ønsker.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

89 80 06 80

Man-fre 08.30 – 16.30