89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Vores rejser

Vores rejser

Bryllup og bryllupsrejser

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa.
Drømmer I om et bryllup på en kridhvid strand i Stillehavet? Eller måske ønsker I at tage på bryllupsrejse til en eller flere af paradisøerne i Stillehavet?

Cruise

Nyt late dager på et cruise på Tahiti.
Den bedste og mange gange den eneste måde at opleve paradisøerne på, er på et cruise af kortere eller længere varighed. Vil du opleve øerne i Thor Heyerdahls polynesiske verden eller sejle gennem Panamakanalen? Se Japan fra en ny vinkel eller rejs ad søvejen ind gennem New Zealands smalle bugter? Så er et krydstogt måske den perfekte ferie for dig.

Luksusrejser

Little Polynesian Resort.
Sammen med vores samarbejdspartnere i Australien, New Zealand og Stillehavet har vi udviklet dette katalog bestående udelukkende af luksusprodukter.

Jorden rundt

Angkor Wat, Kambodsja.
”At rejse jorden rundt”. Smag lidt på den lille sætning – den bringer garanteret mange associationer med sig. Der er noget mægtigt og eventyrligt ved at rejse mod fjerne himmelstrøg, lige indtil man har rejst så langt, at man er tilbage, hvor man startede.

Grupperejser

Opplev Stillhavet på en gruppereise sammen med andre eventyrlystne.
At rejse i en gruppe med rejseleder er en god måde at se verden på. Du får oplevet steder man normalt skal være lokal kendt for at finde frem til. Desuden møder du mange hyggelige rejsende på en grupperejse, og turen passer lige godt om du rejser alene eller sammen med andre.

Rejseforslag

Intercontinental Resort & Spa Moorea
Vi har sammensat mange spændende rejseforslag til vore destinationer i Stillehavet. Vi skræddersyr alle rejser, så du får en unik rejserute, som opfylder dine ønsker.

Start planlægningen af drømmerejsen