Vores rejsemål

Foto: Stuart Johnson

Fiji

Fiji.
Foto: Ryan Fowler Photography – stock.adobe.com

Fiji er et sandt tropeparadis. Her læner palmerne sig dovent ud over hvide strande, mens en skyfri himmel spejler sig i det azurblå hav. Under vand venter eksotiske fisk og farverige koraller.

Læs mere om rejsemålene på Fiji:

Tahiti (Fransk Polynesien)

Maitai Rangiroa.
Foto: Tim McKenna

Tahiti er for mange den ultimative drømmedestination, med turkisblå laguner, overwater-bungalows, smukke koralrev, kridhvide strande og en eksotisk lokalbefolkning.

Læs mere om rejsemålene på Tahiti:

Cookøerne

Muri Lagoon, Rarotonga.
Foto: emperorcosar – stock.adobe.com

På Cookøerne kan du opleve et lille stykke paradis. Med krystalklare laguner, hvide sandstrande, et varmt klima og en venlig og ligetil lokalbefolkning, er det ikke så underligt at Cookøerne for mange er selve symbolet på de smukke stillehavsøer.

Læs mere om rejsemålene på Cookøerne:

Tonga

Solnedgang på Tonga.
Foto: Tonga Tourism

Vil du bevæge dig lidt væk fra turiststrømmen og opleve en autentisk stillehavsø? Så er Tonga det perfekte rejsemål. Her kommer du tæt på den polynesiske kultur, og kan samtidig nyde godt af lækre strande og behagelige resorts.

Læs mere om rejsemålene på Tonga:

Samoa

Outrigger kano, Samoa.
Foto: Samoa Tourism Authority

På naturskønne Samoa finder du det måske mest venligtsindede folk i hele Stillehavet, og her er der hvide strande nok, krystalklart vand og glimrende forhold til at svømme, og snorkle i ugevis.

Læs mere om rejsemålene på Samoa:

Ny Kaledonien

Ny Kaledonien.
Foto: M. Dosdane / NCT

Ny Kaledonien er et farverigt tropeparadis, med verdens største lagune og verdens næststørste barriererev. Lagunen fik en placering på UNESCOs verdensarvsliste i 2008, og har de mest utrolige nuancer af blå, grøn, og turkis.

Læs mere om rejsemålene i Ny Kaledonien:

Vanuatu

Vanuatu, Erakor Island.
Foto: Martin Valigursky – stock.adobe.com

Stik vest for Fiji ligger den eksotiske øgruppe Vanuatu, som består af 13 store beboede øer og omkring 70 mindre. Øerne er vulkanske, med dybe regnskove, høje bjerge, og tæt skov med en vegetation af høje træer, bregner, lianer og orkideer.

Læs mere om rejsemålene på Vanuatu:

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

89 80 06 80

Man-fre 08.30 – 16.30