89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Vores rejsemål

Vores rejsemål

Fiji

Reis til fantastiske Fiji.
Fiji er et sandt tropeparadis. Her læner palmerne sig dovent ud over hvide strande, mens en skyfri himmel spejler sig i det azurblå hav. Under vand venter eksotiske fisk og farverige koraller.

Tahiti

The Brando er et tilgjengelig og eksklusivt feriested i Stillehavet.
Tahiti er for mange den ultimative drømmedestination, med turkisblå laguner, overwater-bungalows, smukke koralrev, kridhvide strande og en eksotisk lokalbefolkning.

Cookøerne

Little Polynesian Resort.
På Cookøerne kan du opleve et lille stykke paradis. Med krystalklare laguner, hvide sandstrande, et varmt klima og en venlig og ligetil lokalbefolkning, er det ikke så underligt at Cookøerne for mange er selve symbolet på de smukke stillehavsøer.

Tonga

Solnedgang på Tonga.
Vil du bevæge dig lidt væk fra turiststrømmen og opleve en autentisk stillehavsø? Så er Tonga det perfekte rejsemål. Her kommer du tæt på den polynesiske kultur, og kan samtidig nyde godt af lækre strande og behagelige resorts.

Samoa

Samoa
På naturskønne Samoa finder du det måske mest venligtsindede folk i hele Stillehavet, og her er der hvide strande nok, krystalklart vand og glimrende forhold til at svømme, og snorkle i ugevis.

Ny Kaledonien

Ny-Caledonia.
Ny Kaledonien er et farverigt tropeparadis, med verdens største lagune og verdens næststørste barriererev. Lagunen fik en placering på UNESCOs verdensarvsliste i 2008, og har de mest utrolige nuancer af blå, grøn, og turkis.

Vanuatu

Vannhull på Vanuatu.
Stik vest for Fiji ligger den eksotiske øgruppe Vanuatu, som består af 13 store beboede øer og omkring 70 mindre. Øerne er vulkanske, med dybe regnskove, høje bjerge, og tæt skov med en vegetation af høje træer, bregner, lianer og orkideer.

Start planlægningen af drømmerejsen