89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Øhop i Stillehavet

Få et tilbud

Øhop i Stillehavet

Rejseforslag:

Øhop i Stillehavet

Program ∣ Rejsefakta ∣ Bestilling

}

Valgfri rejselængde

Fiji, Tonga, Cookøerne, New Zealand.

Afrejse året rundt

Fra kr. 18.995 (kun fly)

Program

I dette rejseforslag har vi inkluderet flyrejse til flere af ørigerne i Stillehavet, og derudover går turen til både New Zealand og Australien. Forslaget er en god illustration på hvad der er muligt at kombinere, når du ønsker at opleve mange destinationer på en tur til Stillehavet.

Turen starter i København, men det er også muligt med tilslutning fra andre byer i Danmark efter aftale. Fra London flyver I via Hong Kong til Nadi i Fiji. Vi anbefaler, at I kommer ud på en af de smukke øgrupper, Mamanuca eller Yasawa. Herude kan I opleve det ægte Fiji.

På Tonga er det gode muligheter for å se store flokker med hval.

Er du heldig, kan du få en hval at se på Tonga. Foto: Tonga Tourism

Fra Fiji rejser I til Tonga. Tonga består af flere øer, og også her anbefaler vi, at I kommer ud på nogle af de mange mindre øer. I kan vælges mellem lave koraløer, som Tongatapu eller Ha’apai, eller kuperede og vulkanske øer i øgruppen Vava’u. Dette er utroligt smukke øer, hvor I virkelig får Stillehavets stemning tættere på, og på Ha’apai kan I også se hvaler i sommermånederne.

Efter opholdene i Fiji og Tonga er det tid for lidt storbyliv, så kursen sættes mod Auckland på New Zealand, hvor I både oplever storby og natur. New Zealand er kendt for at være et rent og naturskønt land, med høje bakker, fossende floder og dybe fjorde. Landet er utrolig varieret og giver mange muligheder for forskellige naturoplevelser. Tag på en guidet tur til Rotorua og se de varme kilder, eller nyd Bay of Islands med de små hyggelige steder, hvor I kan tage på sejlture eller se delfiner.

Auckland i New Zealand.

Auckland i New Zealand.

Turen går videre til Cook øerne, hvor I lander på den største ø, Rarotonga. Vi anbefaler, at I udover at opleve Rarotonga, også tager turen over til Aitutaki, som mange mener er den smukkeste ø i Stillehavet. Hvis I ønsker at opleve lidt af Cook øernes natur og fugleliv, kan I tage turen til Atiu. Her kommer der kun ganske få turister og øen er rig på natur og uopdagede steder.

Fra Rarotonga rejser I videre til Sydney i Australien. Australien tilbyder en bred vifte af oplevelser for enhver smag. I kan bl.a. køre op af østkysten, snorkle ved Great Bar¬rier Reef, tage på safari i Ayers Rock og Kakadu Nationalpark i Northern Territory, el¬ler opleve Australiens unikke dyreliv i South Australia og Victoria.

Efter opholdet i Australien flyver I tilbage til København via Hong Kong og London. Det er muligt at stoppe i Hong Kong i begge retninger. Bemærk at dette rejseforslag kun indeholder flyrejsen. Overnatninger og ture hjælper vi meget gerne med, alt efter jeres ønsker.

Aitutaki

Cookøerne er et paradis på jord. Foto: Sean Scott

Rejsefakta

Lokation for afrejse

København.


 

Højdepunkter

Fiji, Tonga, Cookøerne, New Zealand.


 

Pris

Pris per person: fra kr. 18.995 (kun fly)


 

Prisen inkluderer

  • Flytransport på økonomiklasse iht. program
  • Skatter og afgifter


 

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring


 

Øvrig information

Rejsen kan forlænges.


 

Turkode

50005

Få et tilbud på “Øhop i Stillehavet”

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

89 80 06 80

Man-fre 08.30 - 16.30