89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Om Fijirejser

Om Fijirejser

Fijirejser har som mål at være danskernes foretrukne rejsebureau og de bedste på området, når det drejer sig om rejser til øerne i Stillehavet.

Vores rejsekonsulenter har rejst i dette område, og vi ønsker at dele vores viden, råd og erfaringer med dig, for at gøre netop din rejse til noget specielt.

Fijirejser skræddersyer rejser til Stillehavsøerne, og vores mål er at tilbyde produkter og oplevelser, som passer alles ønsker og økonomi. På disse internetsider viser vi et bredt udvalg af hoteller, udflugter, cruises m.m. i alle prisklasser.

Vores styrke er personlig service, rådgivning og opfølgning. Fijirejser samarbejder med alle de bedste flyselskaber, som flyver til Stillehavet og vores priser er altid konkurrencedygtige. Og som specialbureau opnår vi gode betingelser hos vores lokale samarbejdspartnere, og det er noget vi ønsker, der skal komme vores kunder til gode.

Fijirejser er en del af Australienrejser Danmark.

Conrad Bora Bora Nui

Fijirejser gør netop din rejse til noget helt specielt. Foto: Adam Bruzzone

Hvorfor vælge Fijirejser?

ikon1

Specialviden om Stillehavsøerne

Alle vores medarbejdere har rejst meget i Stillehavet, og du finder ikke vores ekspertise nogen andre steder. Vi giver dig svar på alt, hvad du måtte have af spørgsmål, så som hvordan vejret er, hvilket hotel, der passer til dit budget og mulige rejseruter.

ikon5

Tryghed

Bestiller du rejsen gennem os, er du beskyttet af Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Det betyder blandt andet, at hvis dit fly bliver forsinket, hvis der er storm, strejke eller aflysninger, hjælper vi dig. Du slipper for at bekymre dig på rejsen. Gennem Rejsegarantifonden er du også dækket, hvis et hotel eller flyselskab går konkurs.

ikon4

Vi er til at stole på

Vi har ingen interesse i at sælge dig noget, vi ikke tror, du bliver tilfreds med, og vi er ansvarlige for kvaliteten af det, vi sælger. I modsætning til en anonym hjemmeside er vi mennesker, du kan tale med – både før, under og efter rejsen.

ikon3

Vi gør rejsen billigere og mere fleksibel

Efter mange år i branchen har vi opnået gode prisaftaler med vores samarbejdspartnere, hvilket gavner dig, når vi hjælper dig med rejsen. Vi har også mulighed for at bestille internationale og indenrigsflybilletter samtidigt, hvilket giver en mere fordelagtig samlet pris.

ikon2

Du sparer tid

Der er mange forberedelser, før du tager afsted på en lang rejse. Visum, internationalt kørekort, transittider, og hvordan kommer du egentlig fra lufthavnen til hotellet? Vi hjælper dig med alle forberedelserne, så du i stedet kan bruge tiden på andre ting, som for eksempel at glæde dig til din rejse til Stillehavet!

Start planlægningen af drømmerejsen