Luksusrejser

Foto: Intercontinental Le Moana Beach Resort

Luksusrejser

Vi skræddersyer også luksusrejser til Australien, New Zealand og alle Stillehavsøerne. Drømmer du om paradisøer, luksus resorts og ferier bestående af kun det allerbedste, så kan vi hos Fijirejser helt sikkert opfylde dine ønsker.

Australienrejser og Fijirejser er en del af Skandinaviens største specialrejsebureau, når det drejer sig om rejser til Australien, New Zealand og Stillehavet. Alle vores rejsekonsulenter har rejst rigtig meget i Australien, New Zealand og Stillehavet, og vi ønsker at dele vores viden, råd og erfaringer med dig, for at gøre netop din rejse til noget helt specielt.

Dette katalog indeholder nogle af de mest eksklusive og unikke oplevelser som findes i Australien, New Zealand og Fiji.

Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa
Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa.

Rejsen til Australien, New Zealand og Fiji

Der er langt til Australien, New Zealand og Fiji og flyrejsen er en vigtig del af rejsen. Vi har et godt og tæt samarbejde med nogle af verdens bedste flyselskaber. Mange vælger at rejse på Economy Class, men hvis du ønsker mere komfort på rejsen er det muligt at rejse på Premium Economy, Business Class eller First Class. Spørg os gerne til råds.

Rejseforslag

På side 2 og 3 har vi lavet to spændende rejseforslag til Australien og New Zealand. Begge rejseforslag kan udvides og forlænges efter ønske. Priserne varierer alt efter sæson, kontakt derfor en af vores rejsekonsulenter for at få den præcise pris og ledighed i din rejseperiode. Tag også kontakt til os hvis du har andre ønsker end de som er forslået i rejseforslagene, vi skræddersyer rejsen så den bliver nøjagtig som du ønsker den.

Katalog - De eksklusive oplevelser

De eksklusive oplevelser

Sammen med vores samarbejdspartnere i Australien, New Zealand og Stillehavet har vi udviklet dette katalog bestående udelukkende af luksusprodukter.

Eksklusive rejser til Stillehavet

Fiji

15 dage

Fra kr. 99.500

Tahiti

14 dage

Fra kr. 83.500

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 51.500

Kombinationsrejse

21 dage

Fra kr. 139.900

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

Aitutaki.

En autentisk, eksotisk luksusferie finder man ikke i charterkatalogerne. Det finder man midt i Stillehavet, og navnet er Cookøerne.