Tahiti & Tuamotu Islands Cruise

.

Krydstogt

Tahiti & Tuamotu Islands Cruise

Passatvindende i Fransk Polynesien har igennem århundrede lokket søfarere dertil, og nu er det selvsamme havbrise som fylder sejlene på Wind Spirit.

Fakta – Tahiti & Tuamotu Islands Cruise

Reiserute - Windstar Cruises.
Rejserute – Windstar Cruises.

11 dage

Afrejse på udvalgte datoer hele året

Rejse på egen hånd

Fra kr. 72.900 per person

Krydstogtet kombinerer Tahiti med Tuamotu-øerne. Uberørte atoller og krystalklare laguner venter i afsondrede paradiser. Dette cruise er for dig som vil have en eksklusiv rejseoplevelse, personlig service og god komfort.

Bliv bedre kendt med Windstar Cruises.

Sejlprogram

Dag 1 – Papeete

Tahiti er hovedøen i Fransk Polynesien og her ligger også hovedstaden Papeete. Dette er landets politiske og økonomiske centrum, og byen strækker sig langs hele den smukke havn og op i bjergene både nord og vestover.

Indtjekningen på Wind Spirit starter kl. 13 og derefter serveres frokost. I kan bruge dagen til at finde jer til rette på skibet, eller tage en tur rundt i Papeete.

Papeete har et flot marked hvor I kan handle frugt og grøntsager, samt andre varer som dansekostumer, vævede hatte, tasker og flotte halssmykker af skaller. Tahiti er et eldorado for alle former for aktiviteter til lands og til vands. Både golf, tennis, dykning, snorkling, sportsfiskeri og bådture er blandt de mange aktiviteter I kan deltage i.

Returner tilbage til skibet i tide før afgang kl 18.

Dag 2 – Til søs

Nyd den flotte sejlads mellem Papeete og Fakarava.

Dag 3 – Fakarava

I dag får I en unik mulighed for at opleve et af verdens smukkeste og mest sjældne steder. Fakarava er et fantastisk sted med et økosystem som er så mangfoldig at det er havnet på UNESCO’s liste over biosfærereservater.

Dette er et dykkerparadis med en hel verden af imponerende koraller, elegante gråhajer og neon-farvede stimer af tropiske fiskearter. ”Islands of Dreams” er et passende navn til øen, som er hjem til sjældne arter af rugende fugle og et utrolig marineliv som lever sammen i fredelig harmoni.

Dag 4 – Tiputa, Rangiroa

Nogen mener at dette er himlen. Den store lagune er omringet af smukke koraller fyldt med farverige fisk, rokker og delfiner. For dykkere er dette et drømmested, og det er også et fantastisk sted at snorkle for dem som ikke dykker. Er du ikke komfortabel i vandet kan du se livet under vand i en glasbundbåd. Du finder ikke mange steder i verden som dette!

Dag 5 – Til søs

Nyd sejladsen mellem Rangiroa og Tahaa.

Dag 6 – Tahaa

Luften på Tahaa har en fyldig duft af vanilje, og kaldes ikke overraskende vaniljeøen. Dette er et mekka for snorkling og dykning.

Et af højdepunkterne er snorkling langs de spektakulære koralformationer, hvor havstrømmene tager dig langs den grønne lagune. Området har en fantastisk variation af tropiske fisk og koraller. Få steder i Polynesien har så unikke koraller som her.

Dag 7 – Huahine

Huahine har tilnavnet ”Garden of Eden”, og er en af Fransk Polynesien bedst bevarede hemmeligheder. Her findes frodig skov, tropisk landskab og små landsbyer som i en lille grad har ladet sig påvirke af den moderne verden. Huahine består af to øer som er omgivet af en dyb krystalklar lagune, med afsides bugter og kridhvide sandstrande.

Af valgfrie aktiviteter på Huahine kan vi nævne eventyrlige rundture som viser øens højdepunkter, kulturelle spadsereture og guidede snorkelturer.

Dag 8 og 9 – Bora Bora

For mange er Bora Bora selve drømmen om sydhavsparadiset. Bora Bora tilhører øgruppen Selskabsøerne, og har en natur som tager pusten fra de fleste. Ikke mærkeligt at mange kalder øen “Polynesiens perle”. Dette er Stillehavet som du har drømt om at det skal være, med grønne palmer, kridhvide strande og krystalklart turkis vand i smukke laguner. Gør fotoapparatet klar – du kommer til at tage mange billeder!

I løbet af tiden her er der mange muligheder for at udforske øen og den turkisblå lagune. Tag med på en guidet rundtur på øen i en firhjulstrækker, eller tag del i aktiviteter som snorkling, dykning, se livet under vandet fra en båd med glasbund eller se omgivelserne i fugleperspektiv fra en helikopter. Eller du kan ganske enkelt slappe af på de kridhvide strande.

Bora Bora er omgivet af en række små øer som kaldes ”motu” – små, uberørte og afsides paradisøer med en afslappet atmosfære. I tilbringer aftenen på dag 8 på en sådan en ø sammen med de andre gæster på Wind Spirit. Arrangementet kaldes Bora Bora Celebration Festival og er inkluderet i prisen. I får serveret et festmåltid på stranden efterfulgt af et polynesisk ildshow efter at solen er gået ned.

I sejler videre fra Bora Bora om eftermiddagen på dag 9.

Dag 10 – Moorea

I vågner op på smukke Moorea, en magisk og grøn sydhavsø. Mange hævder at dette er det smukkeste sted på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk ø, med høje dramatiske bjerge, flotte strande og små landsbyer.

Mulighederne er mange denne dag. Benyt anledningen til at pudse fotokundskaberne ved at tage med på en ø-rundtur med en professionel fotograf. Få pulsen lidt op på den 6 kilometers lange gårut ”Three Coconut Trail”. Se delfiner i deres naturlige miljø, samt muligheden for at svømme, snorkle, eller padle i kajak direkte fra Wind Spirit, som er ankret op i det krystalklare vand.

Dag 11 – Papeete

Ankomst til Papeete ca. kl. 8. Fly hjem samme dag eller udvid opholdet med en ekstra uge på Bora Bora, Moorea eller en af de andre smukke øer. Kontakt os for vejledning og gode rejsetips.

Synes du 11 dage er for meget kan du vælge 8 dages cruiset med Wind Spirit med fokus på Selskabsøerne.

Skibet

Wind Spirit er en slank 4 masters sejlbåd med plads til 148 gæster og en besætning på 90. Med sine 4 dæk og veltænkte planløsninger er skibet så intimt, at man får følelsen at være om bord en privat yacht.

Der findes to typer kahytter om bord – stateroom og owner’s suite, som begge har vinduer til søsiden. Alle kahytter har en meget høj standard med faciliteter som blandt andet en queen size dobbeltseng, fladskærm med dvd-afspiller, Bose SoundDock højttalere, fuldt udstyret minibar, L’Occitane badeprodukter, friske blomster, fersk frugt, badekåbe og tøfler. Owner’s Suite har som ekstra siddeområde og spiseplads.

Faciliteterne om bord inkluderer blandt andet: lounge, swimmingpool og boblebad, soldæk, spa, bibliotek, kasino og 2 restauranter.

Windstar Cruises.
Pool området på Wind Spirit.
Windstar Cruises.
Slap af i solen på bådens øverste dæk.

Cruiset har et bredt udvalg af udflugter på hvert eneste sted der lægges til (mod tillæg). Kontakt os for detaljeret program.

Prisen på cruiset inkluderer

 • Alle måltider døgnet rundt, inklusiv 24 timers room-service
 • Alle alkoholfrie drikke
 • Velkomst cocktail
 • Al underholdning om bord
 • Ubegrænset brug af træningscenter
 • Ubegrænset brug af vandsportsrelateret udstyr
 • Informative seminarer/lektioner om stederne som besøges undervejs
 • Bora Bora Celebration Festival – festmiddag på en uberørt ø
 • Friske blomster og frugt i kahytten

Prisen på cruiset inkluderer ikke

 • Udflugter
 • WiFi
 • Drikkepenge, som er USD 12 per person per dag
 • Alkoholiske drikkevarer
 • Spabehandlinger
 • Enkelte fitnessklasser

Billedgalleri

Rejsefakta og pris

Pakke 1

Fra kr. 72.900

Economy Class på fly

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Pakke 2

Kontakt os for pris.

Business Class på fly.

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Pakke 3

Kontakt os for pris.

First Class på fly.

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Afrejse fra

Købehavn/Papeete

Højdepunkter

 • Bora Bora
 • Rangiroa
 • Tahaa
 • Huahine
 • Fakarava
 • Moorea

Prisen inkluderer

 • Fly t/r Danmark-Tahiti på økonomiklasse
 • 11 dages Windstar Cruise
 • 2 nætter på Tahiti inkl. morgenmad
 • 3 nætter i Los Angeles inkl. morgenmad
 • Transport fra og til lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Øvrig information

Rejsen kan udvides og forlænges.

Turkode

54020/88659

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere krydstogter