Krydstogt på Tahiti

Foto: Tahiti Tourisme: Stéphane Mailion Photography

Krydstogt på Tahiti

Fransk Polynesien, også kaldet Tahiti, er et enormt ørige spredt udover et havområde næsten lige så stort som Vesteuropa.

Der er mange cruiseskibe, der anløber en eller flere af de idylliske øer i Fransk Polynesien. Dertil kommer en række mindre skibe, som enten sejler mellem øerne eller inde i nogle af de store laguner. Vi kan tilbyde alle 3 alternativer – eller hvad med at tage med på et fragtskib mens det leverer varer rundt om i øriget? Har du tiden, så er dette en unik oplevelse.

Mange af de mindre cruises inkluderer også stop i lokale landsbyer, så du får indblik i deres kultur, historie og levemåde, noget som er med til at gøre disse cruises til en ekstra god oplevelse. Det er dog nok alligevel de kridhvide strande og svajende palmer, som de fleste ser frem til på et cruise i Tahiti, ikke at forglemme det farverige liv under vandet.

Paul Gauguin Cruises.
Oplev øerne i Tahiti uden at skulle pakke kufferten mellem hvert sted. 
Foto: Tim McKenna

Oftest ligger skibet stille om dagen, så du får god tid til at nyde livet om bord på dækket eller på stranden. Vi kan også tilbyde cruises, som går over flere dage imellem flere af øerne. Uanset hvad du vælger, så kan vi garantere en flot oplevelse.

Hvis man ønsker en helt speciel og privat oplevelse kan vi også tilbyde private krydstogter med egen båd. Gennem os kan du leje sejlbåde og yachter i forskellige størrelser, med og uden skipper og besætning. Kontakt os for at få mere at vide om alle mulighederne!

Herunder er et udvalg af cruisene vi kan tilbyde på Tahiti. Kontakt os hvis du ikke finder noget der passer, da der her kun er vises et udvalg af cruisemulighederne på Tahiti.

Vores krydstogter på Tahiti

Tahiti

11 dage

Fra kr. 46.500

Tahiti

11 dage

Fra kr. 72.900

Tahiti

9 dage

Fra kr. 57.500

Tahiti, Cookøerne

15 dage

Fra kr. 63.500

Tahiti, Cookøerne

11-18 dage

Fra kr. 46.500

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Mere om krydstogt

Taha'a.

Krydstogt i Stillehavet

Blue Lagoon Cruises.

Krydstogt på Fiji

Princess Cruises.

Krydstogt i New Zealand og Australien