Marquesaøerne med cruise- og fragtskibet Aranui

.

Hjem > Krydstogt > Marquesaøerne med cruise- og fragtskibet Aranui

Aranui Cruises

Marquesaøerne med cruise- og fragtskibet Aranui

Rejserute - Aranui 2024

Klik på kortet for at forstørre.

Skib

Aranui 5

Afrejsested

Papeete

Ankomststed

Papeete

Antal dage

12 dage / 11 nætter (kun krydstogt)

Datoer

Afrejsedatoer fra Papeete i 2024: 20. januar, 3. februar, 2. marts, 16. marts, 13. april, 4. maj, 18. maj, 1. juni, 15. juni, 29. juni, 17. august, 31. august, 14. september, 5. oktober, 19. oktober, 16. november, 30. november, 16. december.

Afrejsedatoer fra Papeete i 2025: 22. februar, 8. marts, 22. marts, 19. april, 3. maj, 17. maj, 31. maj, 14. juni, 28. juni, 12. juli, 26. juli, 9. august, 23. august, 20. september, 4. oktober, 18. oktober, 15. november, 29. november, 15. december (Marquesas Arts Festival).

Pris

Fra kr. 58.900 per person hvis I er to, der rejser sammen (inkluderer fly til/fra København, samt overnatning før og efter krydstogtet).

Tag med på et rigtigt eventyr i Fransk Polynesien blandt Tahiti og Marquesas-øerne!

12 dage ombord på krydstogt- og fragtskibet Aranui 5 vil tage dig til en række eksotiske og unikke destinationer i Stillehavet – herunder Fatu Hiva, kendt fra Thor Heyerdahls opdagelsesrejser, og Rangiroa, en af ​​verdens største atoller. Krydstogtet inkluderer også et stop på den paradisiske ø Bora Bora.

Sejlplan

Gør dig klar til eventyr! Gå ombord på krydstogt- og fragtskibet Aranui 5 ved daggry. I modtager en varm velkomst fra dem, der arbejder om bord, inden skibet forlader Papeete kl. 12 og sætter kursen mod Tuamotu-øerne.

Aranui Cruises.
Spisesalen om bord på Aranui 5.

Aranui ankommer til Fakarava Atoll tidligt om morgenen. Stå på øverste dæk og oplev sejladsen ind i lagunen. Fakarava er klassificeret som et UNESCO-biosfærereservat til bevarelse af sjældne arter og er den næststørste atol i Fransk Polynesien. Aranui ankrer uden for Rotoava, og passagererne bliver fragtet i land i mindre både. I alt har du omkring 3-4 timer i land, hvor du kan gå gennem en lille landsby, besøge en kirke bygget af koraller, se en demonstration af kokosnøddens mange anvendelsesmuligheder, slappe af på en strand eller snorkle i den krystalklare lagune. Der er mulighed for dykning for certificerede dykkere (ekstra gebyr, tilmelding i receptionen). Det er også muligt at leje en cykel i Rotoava.

Alle passagerer er tilbage på Aranui til frokost, og derefter sejler skibet videre til Marquesas-øerne.

I dag tilbringes hele dagen på havet med kurs mod Marquesas-øerne. Slap af i en af ​​liggestolene på dækket og tag en dukkert i skibets lille pool. I løbet af dagen vil der være undervisning om Marquesas-øerne og programmet for den kommende dag. Efter middagen stilles uret en halv time frem til Marquesa-tid.

Forskellige aktiviteter og underholdning organiseres dagligt under krydstogtet, såsom ukulele-undervisning, tahitiansk danseundervisning, karaoke, musikalsk underholdning, foredrag om Marquesas-øerne og modeshows. Hver aften før middag er der Happy Hour og underholdning i Veranda Bar.

Aranui Cruises.
Pool- og loungeområdet på skibet.

I dag lægger Aranui til i Nuku Hiva, som er det første stop i Marquesas. Nuku Hiva er øen, hvor forfatteren Herman Melville, på daværende tidspunkt en 23-årig sømand, afmønstrede et hvalfangerskib i 1842. Skibet lægger til tidligt om morgenen, og mens Aranui læsser varer af til lokalsamfundet, kan du tage en gåtur ind til centrum af landsbyen Taiohae, der er det administrative center for Marquesas-øerne.

Nu venter en dagstur til Nuku Hiva i 4WD (biler med firehjulstræk). Dagen inkluderer et besøg i en katedral, et arkæologisk område med gigantiske banyantræer og helleristninger samt en lokal frokost i Hatiheu. Landskabet i dag er fantastisk, med stejle bjerge og dybe bugter. Efter turen kan du bruge lidt ekstra tid i Taiohae, inden det er tid til at vende tilbage til skibet.

Aranui Cruises.
Kulturshow i Marquesas.

Ua Pou er dagens stop, og skibet ankrer lige uden for centrum af landsbyen Hakahau. Mens besætningen læsser forsyninger af, cement, sukker og læsser poser med kopra (tørrede kokosnødder) og frugt, kan du udforske den maleriske landsby Hakahau. Tag en gåtur op til et udsigtspunkt over Hakahau, se Ua Pous traditionelle “fugledans”, test badetemperaturen og spis en lækker Marquesan-frokost på en lokal restaurant.

Ua Huka er fuld af kontraster, med en blanding af grønne og helt tørre områder. Øen er hjemsted for mange vilde heste, geder og grise, og du kan måske se nogle af disse på en køretur på øen. Dagen starter med, at kaptajnen på Aranui drejer skibet 180 grader i den storslåede “Invisible Bay” i Vaipaee, med kun få meters afstand til klipperne på hver side. Sørg for at være på dækket for at overvære den imponerende manøvre.

I dag venter en dagstur til Ua Huka, hvor du vil se øens imponerende natur og flora, besøge museer og kunsthåndværksbutikker. Frokosten vil blive serveret på en lokal familierestaurant. For dem der stadig har energi i overskud sidst på dagen, er der mulighed for at gå de sidste 3 kilometer tilbage til kajen i let terræn. Sørg for at være på dækket, når Aranui forlader “Invisible Bay”, og nyd udsigten, mens Aranui sejler langs Ua Hukas kyst.

Aranui Cruises.
Aranui 5.

Aranui lægger til i en lille bugt på Tahuata. Den eneste måde at komme til øen er ad søvejen, da der ikke er nogen lufthavn på Tahuata. Fra skibet bliver i transporteret i land i mindre både, så du kan udforske den lille landsby Vaitahu. Luften er fyldt med duften af ​​tahitisk tiare, frangipani og historie. I 1595 landede spanske opdagelsesrejsende i landsbyen Vaitahu og åbnede ild mod en skare nysgerrige øboere og dræbte omkring 200 mennesker. Tahuata er også stedet for den første franske koloni i Marquesas i 1842. Den store kirke i midten af ​​landsbyen blev bygget af Vatikanet, og dekoreret med smukke skulpturer og farvede glasvinduer, der repræsenterer Jomfru Maria. Efter et par timer bliver du transporteret tilbage til Aranui, og turen går videre til Hiva Oa.

Aranui ankommer til Hiva Oa efter frokost ombord. Du vil have masser af tid til at udforske Atuona, den næststørste landsby i Marquesas. Det var her, Paul Gauguin boede og skabte nogle af sine værker. Du kan også besøge den kolonialbutik, hvor han købte sit brød, samt et museum dedikeret til hans liv. Tag en gåtur op ad skråningerne til kirkegården, hvor du finder gravstederne for Paul Gauguin og den berømte belgiske musiker Jacques Brel, som døde i 1978. Så venter en lille udflugt til det største arkæologiske område i Marquesas, “Tohua Taa’oa”.

Aranui Cruises.
Paul Gauguins gravsted på Hiva Oa.

Fatu Hiva er den frodigste og mest afsidesliggende af Marquesas-øerne. I landsbyen Omoa demonstrerer kvinderne, hvordan man laver tapa ved at knuse barken af ​​morbær-, banyan- eller brødfrugttræer. Bagefter kan de, der ønsker det, tage på en 15 kilometers vandretur fra Omoa, op til 650 meters højde, og så tilbage ned til Hanavave. Turen byder på en fantastisk udsigt over det vilde og smukke landskab. En picnic frokost vil blive serveret på det højeste punkt ca. halvvejs på turen. De, der ikke ønsker at tage denne tur, sejler videre med Aranui fra Omoa til Hanavave, der betragtes som en af ​​de smukkeste bugter i verden. Besøg landsbyen for en demonstration af fremstillingen af ​​kokosolie, “pani” og det duftende håndklæde, “aeu pipi”. Når Aranui forlader Hanavave, kan man deltage i en afskedsceremoni på bagdækket, der markerer afslutningen på dit ophold på Marquesas-øerne.

Aranui Cruises.
Naturen på Marquesas-øerne er spektakulær.

I dag kan du tage det med ro, mens Aranui sejler mod Tuamotu-øerne. Det er en fantastisk dag at reflektere over dine oplevelser på Marquesas-øerne, og nogle spændende lektioner om Marquesas vil også blive organiseret i løbet af dagen. Inden du går i seng, skal du huske at stille dit ur 30 minutter tilbage til Tahitisk tid.

Rangiroa er den største atol i Fransk Polynesien og den næststørste i hele verden. Stå klar på dækket for at se Aranui sejle gennem Tiputa Pass og ind i lagunen. I dag kan du nyde morgenen på Rangiroas hvide sandstrande og svømme i den turkisblå lagune. Det er også muligt at tilmelde sig udflugter, herunder en bådtur med glasbund eller dykning (koster ekstra, tilmelding i receptionen). Ved frokosttid forlader Aranui Rangiroa og sejler mod magiske Bora Bora.

Rangiroa.
Rangiroa Atoll.
Foto: Maridav – stock.adobe.com

Stå tidligt op for at opleve indsejlingen til den verdensberømte lagune ved Bora Bora. Fra dækket kan du også se det majestætiske bjerg Otemanu, som knejser over øen. I dag kan du nyde en hel dag i dette perfekte ø-paradis. Tag en tur ind i Vaitape, som er Bora Boras hovedcenter, eller nyd dagen på stranden på en privat motu (ø) i lagunen. Her serveres også frokost. Du kan også vælge mellem en række valgfrie udflugter mod merpris: dykning, laguneture med båd og motoriseret kano, ø-tur med firehjulstræk og svømning med hajer og rokker.

Efter en hel dag på Bora Bora sætter Aranui ud på den sidste del af turen tilbage til Papeete ved solnedgang.

Bora Bora.
Den turkisblå lagunen på Bora Bora.
Foto: Aleksei – stock.adobe.com

Aranui ankommer til Papeete omkring 7. Efter morgenmaden ombord er det tid til at sige farvel til skib, medpassagerer og besætning.

Skibet

Aranui 5 er et specialbygget krydstogt- og fragtskib, der tager passagerer og gods til Marquesas-øerne i Fransk Polynesien, og til andre fjerntliggende øer i Stillehavet.

Aranui har transporteret passagerer og gods i 40 år, og det nuværende skib, Aranui 5, blev søsat i 2015. Skibet forsyner små samfund og øgrupper med alle fornødenheder og varer, og du vil se fragt-operationen i fuld sving hver gang skib lægger til på en ny ø. Passagererne bruger dagene til at udforske øerne, hvor skibet ankrer op. Som gæst ombord kommer du til at møde den polynesiske kultur gennem gæstfrie indbyggere og en servicemindet besætning.

Passagerdelen af ​​skibet er fordelt på 8 dæk, og her er der plads til 230 passagerer fordelt på 103 kahytter. Kahytterne fås i forskellige kategorier, lige fra premium kahytter med altan til standardkahytter med vindue. Skibet har også 4- og 8-sengs sovesale.

Skibet har en uformel restaurant, hvor alle måltider ombord serveres, en lounge, to konferencelokaler, tre barer (inklusive Sky Bar med panoramaudsigt), en lille udendørs swimmingpool, butik, spa, fitnesscenter og det første tatoveringsstudie til havs. Interiøret ombord er i polynesisk stil.

Alle måltider (samt vin til maden) og mange udflugter er inkluderet i prisen.

Bliv bedre kendt med Aranui Cruises.

Læs mere om krydstogtet (katalog fra 2023).

Billedgalleri

Rejsefakta og pris

Pakke 1

Fra kr. 58.900

Standard kahyt

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Pakke 2

Fra kr. 68.900

Superior Deluxe kahyt

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Pakke 3

Fra kr. 72.900

Premium Suite med balkon

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Afrejse fra

København

Højdepunkter

 • Marquesasøerne
 • Tuamotuøerne
 • Bora Bora
 • Tahiti

Prisen inkluderer

 • Fly t/r København – Tahiti i økonomiklasse
 • 2 nætter på hotell i Papeete (1 nat før og 1 nat efter krydstogtet)
 • 12-dages krydstogt med Aranui 5
 • Al transfer på Tahiti.

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Øvrig information

Rejsen kan udvides og forlænges.

Aranui har også cruise til Australøerne, Cook-øerne og Pitcairnøerne. Kontakt os for mere information om datoer og tilgængelighed.

Turkode

51723

NB! Rejseforslaget kan justeres

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

89 80 06 80

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere krydstogter

Tahiti

11 dage

Fra kr. 46.500

Tahiti

11 dage

Fra kr. 72.900