Drømme cruiset Dreams of Tahiti

.

Krydstogt

Drømme cruiset Dreams of Tahiti

Dette er sejlturen, som I kommer til at snakke om resten af livet. Ombord på det elegante sejlskib Wind Spirit vil I hurtigt opdage, at dette er den perfekte måde at udforske Tahitis paradisøer på.

Fakta – Drømme cruiset Dreams of Tahiti

Reiserute - Windstar Cruises.
Rejserute – Windstar Cruises.

11 dage (kun cruise: 8 dage)

Afrejse på udvalgte datoer hele året

Rejse på egen hånd

Fra kr. 57.500 per person

Passatvindene fylder sejlene, mens I besøger den ene legendariske ø efter den anden. Skibet ligger, ved de fleste af øerne, for anker natten over således at I får god tid til at snorkle i de krystalklare laguner, udforske de frodige regnskove og opleve den fascinerende polynesiske kultur.

Bliv bedre kendt med Windstar Cruises.

Sejlprogram

Dag 1 – Papeete

Tahiti er hovedøen i Fransk Polynesien, og her finder man også hovedstaden Papeete. Byen er landets politiske og økonomiske centrum, og strækker sig langs hele den smukke havn og op mod bjergsiden mod nord og vest.

Indtjekningen på Wind Spirit starter kl. 13 og herefter vil frokosten blive serveret. I kan bruge dagen til at finde jer til rette på skibet, eller tage en tur rundt i Papeete.

Papeete har et flot marked, hvor man kan handle frugt og grøntsager, samt andre varer som dansekostumer, vævede hatte, tasker og flotte halssmykker lavet af skaller. Tahiti er et eldorado for alle former for aktiviteter både til lands og til vands. Her kan I blandt andet få tiden til at gå med golf, tennis, dykning, snorkling, sportsfiskeri og bådture.

Vend tilbage til skibet inden middagen. Efter middagen sættes der sejl, og I sejler mod den første destination, Moorea.

Dag 2 – Moorea

I vågner op ved smukke Moorea, en magisk og irgrøn sydhavsø. Mange hævder at dette er det smukkeste sted på jorden. Moorea er i sandhed en virkelig fantastisk ø med høje bjerge, frodige ananas plantager, flotte strande og hyggelige små landsbyer.

Mulighederne er mange denne dag. Benyt lejligheden til at få pudset fotograferingskundskaberne af på en ørundtur med en professionel fotograf. Få strukket benene efter den lange flytur på en 6 kilometers gåtur langs ”Three Coconut Trail”, se delfiner i deres naturlige element, eller I kan svømme, snorkle eller ro i kajak fra Wind Spirit som ligger forankret i det krystalklare vand.

Dag 3 – Tahaa

Luften på Tahaa er fyldt med duften af vanilje, og kaldes ikke overraskende vaniljeøen. Øen er et sandt mekka for snorkling og dykning.

Ét af højdepunkterne er snorkling langs de spektakulære koralformationer, hvor havstrømmende fører jer langs den lavvandede lagune. Området har en fantastisk variation af tropiske fisk og koraller. Få steder i Polynesien har så unikke koraller som lige akkurat her.

Wind Spirit fortsætter rejsen videre til Raiatea hen på eftermiddagen.

Dag 4 – Raiatea

Denne magiske ø kommer til at fortrylle jer, ligesom den har gjort med andre besøgende i over tusind år. Raiatea betyder på engelsk ”faraway heaven” og ”sky with soft light”, og hed oprindeligt Havai’i, opkaldt efter hjemlandet til de oprindelige polynesere. Dette er den helligste ø i det sydlige Stillehav.

Raiatea er den næststørste af øerne i Tahiti, og var for mere end 1000 år siden centrum for religion og kultur. De grønklædte bjerge inkluderer Mount Temehani, som er en slags polynesisk Olympen. På denne ø finder I en livsrytme uden lige andre steder i verden.

Snorkling på Raiatea er fantastisk og I har god tid til at udforske koralrevet, eller helt enkelt at slappe af på dækket og nyde solen og de fantastiske omgivelser herfra.

Dag 5 og 6 – Bora Bora

For mange er Bora Bora selve drømmen om et sydhavsparadis. Bora Bora tilhører øgruppen Selskabsøerne, og har en natur, som tager pusten fra jer. Det er ikke underligt at mange kalder øen for «polynesiens perle». Dette er Stillehavet præcist, som I har drømt at det skal være med grønne palmer, kridhvide strande og krystalklart, turkisfarvet vand i smukke laguner.

I løbet af dagene er her rig mulighed for at udforske øen med den turkisblå lagune. Tag med på en guidet ørundtur i en firhjulstrækker, eller deltag i aktiviteter såsom snorkling, dykning, se undervandslivet fra en glasbundsbåd eller nyd omgivelserne i fugleperspektiv fra en helikopter. Eller du kan ganske enkelt slappe af på de kridhvide strande.

Bora Bora er omgivet af en række små øer, som kaldes ”motu” – små, uberørte og bortgemte paradis med en afslappet atmosfære. I tilbringer én af aftenerne på en lille ø sammen med de andre gæster fra Wind Spirit. Arrangementet kaldes Bora Bora Celebration Festival og er inkluderet i prisen. Her vil der blive serveret et festmåltid på stranden efterfulgt af et polynesisk ildshow efter at solen er gået ned.

Dag 7 – Huahine

Huahine har tilnavnet «Garden of Eden», og er en af Fransk Polynesiens bedst bevarede hemmeligheder. Her findes frodige skove, tropisk landskab og små landsbyer, som i ganske lille grad har ladet sig påvirke af den moderne verden. Huahine består af to øer, som er omgivet af en dyb krystalklar lagune med bortgemte bugter og kridhvide strande.

Af valgfrie aktiviteter på Huahine kan vi nævne en eventyrlig rundtur, som viser jer øens højdepunkter, en kulturel vandretur og guidede snorkleture.

Dag 8 – Papeete

I ankommer til Papeete ca. kl. 10. I flyver enten hjem samme dag, eller kan udvide opholdet med en ekstra uge på Bora Bora, Moorea eller en af de andre øer. Kontakt os for vejledning og gode rejseråd.

Synes du at 8 dage er for kort tid? Wind Spirit har også et 11 dages cruise til Tahiti & Tuamotu Islands.

Skibet

Wind Spirit er en slank 4 masters sejlbåd med plads til 148 gæster og en besætning på 90. Med sine 4 dæk og veltænkte planløsninger er skibet så intimt, at man får følelsen at være om bord en privat yacht.

Der findes to typer kahytter om bord – stateroom og owner’s suite, som begge har vinduer til søsiden. Alle kahytter har en meget høj standard med faciliteter som blandt andet en queen size dobbeltseng, fladskærm med dvd-afspiller, Bose SoundDock højttalere, fuldt udstyret minibar, L’Occitane badeprodukter, friske blomster, fersk frugt, badekåbe og tøfler. Owner’s Suite har som ekstra siddeområde og spiseplads.

Faciliteterne om bord inkluderer blandt andet: lounge, swimmingpool og boblebad, soldæk, spa, bibliotek, kasino og 2 restauranter.

Windstar Cruises.
Pool området på Wind Spirit.
Windstar Cruises.
Slap af i solen på bådens øverste dæk.

Cruiset har et bredt udvalg af udflugter på hvert eneste sted der lægges til (mod tillæg). Kontakt os for detaljeret program.

Prisen på cruiset inkluderer

 • Alle måltider døgnet rundt, inklusiv 24 timers room-service
 • Alle alkoholfrie drikke
 • Velkomst cocktail
 • Al underholdning om bord
 • Ubegrænset brug af træningscenter
 • Ubegrænset brug af vandsportsrelateret udstyr
 • Informative seminarer/lektioner om stederne som besøges undervejs
 • Bora Bora Celebration Festival – festmiddag på en uberørt ø
 • Friske blomster og frugt i kahytten

Prisen på cruiset inkluderer ikke

 • Udflugter
 • WiFi
 • Drikkepenge, som er USD 12 per person per dag
 • Alkoholiske drikkevarer
 • Spabehandlinger
 • Enkelte fitnessklasser

Billedgalleri

Rejsefakta og pris

Pakke 1

Fra kr. 57.500

Economy Class på fly

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Pakke 2

Kontakt os for pris.

Business Class på fly.

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Pakke 3

Kontakt os for pris.

First Class på fly.

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Afrejse fra

København

Højdepunkter

 • Bora Bora
 • Moorea
 • Huahine
 • Raiatea
 • Tahaa

Prisen inkluderer

 • Fly t/r Danmark-Tahiti på økonomiklasse
 • 8 dages Windstar Cruise
 • 2 nætter på Tahiti inkl. morgenmad
 • 3 nætter i Los Angeles inkl. morgenmad
 • Transport fra og til lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Øvrig information

Rejsen kan udvides og forlænges.

Turkode

54020

NB! Rejseforslaget kan justeres

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

89 80 06 80

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere krydstogter

Tahiti, Cookøerne

11-18 dage

Fra kr. 46.500

Tahiti

11 dage

Fra kr. 46.500