Cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskabsøerne

Foto: Jim Winter

Krydstogt

Cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskabsøerne

På denne tougers rundrejse til Marquesas-, Tuamotu og Selskabsøerne er det naturens skønhed, som er i fokus.

Fakta – Cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskabsøerne

Marquesas, Tuamotus & Society Islands. 14-night cruise.
Rejserute – Marquesas, Tuamotus & Society Islands.

18 dage (kun cruise: 15 dage)

Afrejse på udvalgte datoer

Rejse på egen hånd

Fra kr. 100.900 per person

Rejsen giver dig god tid til at udforske i dit eget tempo. Alt lige fra de uberørte strande og den exceptionelle dykning i Tuamotu til de kulturrige, vilde og smukke Marquesaøerne Fatu Hiva, Hiva Oa, Tahuata og Nuku Hiva. Cruidet afsluttes på de maleriske Selskabsøer.

Sejlprogram

Dag 1 – Gå ombord på m/s Paul Gauguin i Papeete, Tahiti

Øerne i Fransk Polynesien er en nydelig samling af vulkanske atoller, som ligger i det mægtige Stillehav. Rejsen starter på Tahiti, som er den største af de 118 øer. Udforsk de kulinariske fristelser, nattelivet og tag på shopping i hovedstaden Papeete, før du stiger ombord på skibet.

Dag 2 – Til søs

Brug dagen til at nyde den uformelle polynesiske atmosfære ombord på Paul Gauguin. Deltag i et foredrag med en af vores specielt inviterede gæster, for derefter at nyde et udsøgt franskinspireret måltid på L’Etolie.

Dag 3 – Fakarava, Tuamotuøerne

Før moderne navigation blev opfundet, var regionen kendt som ”Dangerous Archipelago” på grund af sine farlige passager. I dag er det netop disse passager, der gør Fakarava til et paradis for dykkere. De, som foretrækker at blive på land, kan udforske charmerende landsbyer, gamle templer og en koralkirke fra 1800-tallet.

Dag 4 – Til søs

Nyd en dag ombord på skibet: slap af ved poolen, se Stillehavet passere i slow-motion, spil bordtennis eller læs op på din næste destination på biblioteket.

Dag 5 – Omoa, Fatu Hiva, Marquesasøerne

Vild, smuk og spektakulær er den bedste beskrivelse af øen Fatu Hiva. Den grønne jungle starter helt nede ved søen med smalle, dybe kløfter og stejle klipper, som ender i bølgerne nedenfor.

Dag 6 – Atuona, Hiva Oa, Marquesasøerne

Hiva Oa er den næststørste ø i Marquesas, og her finder man vigtige historiske og kulturelle steder. Maleren Paul Gauguin er begravet i hovedbyen Atuona, mens landsbyen Pumau har de største stenskulpture i Marquesas. De regnes faktisk som slægtninge til de berømte tikier på Necker Island (nord for Hawaii) og på Påskeøerne.

Dag 7 – Hapatoni, Tahuata, Marquesasøerne

Med sine 49 kvadratkilometer er Tahuta den mindste ø i Marquesas. Den vulkanske ø er formet som et blad og byder besøgende velkommen med stejle klipper og hvide strande. I en charmerende landsby helt nede ved søen finder man en gammel kongelig gangsti og en katolsk kirke bygget af Vatikanet.

Dag 8 – Tiaohae, Nuku Hiva, Marquesasøerne

Øen Nuka Hiva er det administrative og økonomiske centrum i Marquesas. Den er også fantastisk smuk med tre store bugte på sydkysten og tilsvarende flotte indløb på nordkysten. Oplev den utrolig natur på en valgfri safaritur med firhjulstrækker gennem Taipivai Valley.

Dag 9 og 10 – Til søs

De to næste dage tilbringes til søs på Paul Gauguin, hvilket giver dig god tid til afstresning og underholdning ombord. Nyd udsøgte måltider, tag en spabehandling og se solnedgangen fra en solvogn på dækket.

Dag 11 – Huahine, Selskabsøerne

Huahine er kendt som ”The Garden Island”. Øens frodige regnskov og dramatiske terræn omfavner hellige steder og legendariske landemærker, som er blandt de bedst bevarede arkæologiske områder i Fransk Polynesien. Du kan også tilbringe tiden i den store lagune, hvor du kan udforske livet under vand eller have en dejlig picnic på stranden.

Dag 12 – Bora Bora, Selskabsøerne

For mange er det en livslang drøm at besøge fantastiske Bora Bora. Med to fulde dage til rådighed er der tid nok til at udforske hvide sandstrande, frodige bjergtoppe, farverige koralrev og romantiske laguner. Oplev øens naturlige skønhed på en snorkeludflugt, se solnedgangen fra en speedbåd eller se øen højt oppe fra en helikopter. Du kan også tilbringe tid på vores private strand, som tilbyder volleyball, snorkling, kajak og paddleboard.

Dag 13 – Taha’a (Motu Mahana), Selskabsøerne

Tag på en af vores valgfrie udflugter, eller tilbring hele dagen på Motu Mahana, vores egen private ø. Her kan du svømme, snorkle og ro kajak, eller du kan bare slappe af på stranden med noget koldt at drikke fra vores flydende bar. Skibets entertainere vil stå for musikalsk underholdning og vil demonstrere traditionelt polynesisk håndværk.

Dag 14 – Moorea, Selskabsøerne

Farverige Moorea er næste stop, og her tilbringes to dage. Moorea har alt fra eksotiske frugter og blomster til en turkisblå lagune, spektakulære bjerge og palmeklædte strande. Køb lokalt kunsthåndværk, tag på ekspedition for at se delfiner eller prøvesmag lokal ananas, som er de mest udsøgte i hele Fransk Polynesien!

Dag 15 – Papeete, Tahiti

Tahitis hovedstad Papeete byder dig velkommen tilbage. Hvis du ikke vil rejse hjem endnu, kan du tilbringe nogle ekstra dage her, hvor du kan udforske resorts, spa, restauranter, udeliv og shopping.

Læs mere om skibet, faciliteterne, maden og hvad der ellers er inkluderet i rejsen.

Billedgalleri

Rejsefakta og pris

Pakke 1

Fra kr. 100.900

Balcony State Room

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Pakke 2

Fra kr. 148.500

Veranda Suite

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Pakke 3

Kontakt os for pris.

Owner’s Suite

Pris per person hvis I er to, der rejser sammen

Afrejse fra

København

Højdepunkter

 • Naturparadiset Fakarava. Øen er et fristed for sjøldne fugle, planter og krebsdyr, hvoraf mange let kan ses, hvis man går en tur på en af øens lyserøde sandstrande.
 • Fordyb dig i historien på Hiva Oa, hvor kunstneren Paul Gauguin er begravet, og de største stenskulpture i Marquesas findes.
 • Tilbring en afslappende dag på Motu Mahana – vores private ø, hvor hvide sandstrande, svajende palmer, en flydende bar, drinks i kokosnødder og en herlig grillfrokost venter.
 • Tilbring tid på vores egen private strand på Bora Bora, hvor du kan snorkle i den turkisblå lagune, ro kajak eller bare nyde den fantastiske udsigt mod smukke Mout Otemanu.

Prisen inkluderer

 • Fly t/r København-Papeete i økonomiklasse
 • 2 nætter på Intercontinental Tahiti Resort
 • 14-nætters cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskabsøerne. Læs mere om hva som er inkludert.
 • Al transfer på Tahiti.

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Øvrig information

Rejsen kan udvides og forlænges.

Turkode

59595

NB! Rejseforslaget kan justeres

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

89 80 06 80

Man-fre 08.30 – 16.30

Flere krydstogter

Tahiti

9 dage

Fra kr. 57.500

Tahiti, Cookøerne

15 dage

Fra kr. 63.500