Krydstogt

Foto: Aranui Cruises

Krydstogt

Vil du opleve øerne i Thor Heyerdahls polynesiske verden eller sejle gennem Panamakanalen? Se Japan fra en ny vinkel eller rejs ad søvejen ind gennem New Zealands smalle bugter? Så er et krydstogt måske den perfekte ferie for dig.

Krydstogt er en behagelig måde at rejse på. Du kan nyde livet mens skibet tager fra den ene uforglemmelige oplevelse til den anden. Professionel service og skibe af høj standard giver dig en luksusfølelse, samtidig med at du oplever spændende destinationer, storslået natur og lokal kultur. Krydstogtskibene stopper ved en række destinationer, og på hvert sted får du mulighed for at deltage i forskellige udflugter og aktiviteter.

De krydstogter, vi tilbyder, tager dig udenom de sædvanlige krydstogtruter, og vi har både krydstogter med sejlskibe og fragtskibe. Dette giver dig en helt unik oplevelse, samtidigt med, at skibene byder på restauranter og underholdning, så rejsen aldrig bliver kedelig.

Blue Lagoon Cruises.
Et krydstogt tager dig fra den ene uforglemmelige oplevelse til den anden.
Foto: Blue Lagoon Cruises

Vi har krydstogter over store dele af verden; Stillehavet, Caribien, Asien, New Zealand og Australien. Hvert krydstogt har sine helt særlige højdepunkter og tager dig med på en rejse, du sent vil glemme.

Paul Gauguin Cruises.
Nyd de dovne dage på et cruise på Tahiti.
Foto: Paul Gauguin Cruises

Alle krydstogter kan kombineres med ekstra feriedage på forskellige destinationer. Vores rejsespecialister har selv været med på flere af krydstogterne og tilbragt meget tid på de forskellige krydstogtdestinationer. De har derfor den viden og erfaring, der er nødvendig for at kunne sammensætte den perfekte ferie for dig.

Læs mere om vores krydstogter herunder og kontakt os for sejladsdatoer og priser. Sammen skræddersyr vi din næste krydstogtferie.

Vores krydstogter

Tahiti

11 dage

Fra kr. 46.500

Tahiti, Cookøerne

15 dage

Fra kr. 63.500

Tahiti, Cookøerne

11-18 dage

Fra kr. 46.500

Tahiti

9 dage

Fra kr. 57.500

Fiji

4-8 dage

Kontakt os for pris.

Tahiti

11 dage

Fra kr. 72.900

Læs mere om krydstogt

Taha'a.

Krydstogt i Stillehavet

Windstar Cruises på Moorea.

Krydstogt på Tahiti

Blue Lagoon Cruises.

Krydstogt på Fiji

Princess Cruises.

Krydstogt i New Zealand og Australien

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

89 80 06 80

Man-fre 08.30 – 16.30

Inspiration

The Brando.

Drømmen i Stillehavet: Krystalklart vand, varme vinde, palmeøer og luksus ved stranden. Eventyrlandene som fristede Thor Heyerdahl har aldrig været lettere at rejse til.