Opdag sydhavparadiset Fransk Polynesien med Air Tahiti Nui

.

inspiration

Opdag sydhavparadiset Fransk Polynesien med Air Tahiti Nui

Sidst opdateret:

For Fijirejser og Australienrejser er Air Tahiti Nui den foretrukne samarbeidspartner på rejser til Stillehavsøerne.

Paradisøerne i Stillehavet er kendt for deres gæstfrie og venlige lokalbefolkning. På øerne der udgør Fransk Polynesien mærker man at madkulturen har impulser fra både franske og polynesiske madtraditioner; et “crossover” der har vist sig yderst vellykket.

Tahiti er den kendte betegnelse for det enorme havområde, der udgør Fransk Polynesien, og som konkurrerer med Fiji, om at være det mest populære rejsemål i Stillehavet. Forelskede par og bryllupsrejsende fra hele verden rejser hertil for at nyde deres romantiske hvedebrødsdage på de indbydende kridhvide strande. Har du lyst til at kombinere luksus, flot natur og dejligt klima er Tahiti et sikkert valg.

Air Tahiti Nui har i det seneste år opgraderet sin flypark med den nye Dreamliner 787-9. Ombord vil passagererne opleve en række fordele ved at rejse med den nyeste generation af fly, som også er betydeligt mere miljøvenlige end deres forgængere. Luften i kabinen renses løbendefor lugt og partikler, mens støjforureningen er reduceret med hele 60 procent i forhold til forrige generation. Vinduerne er de største der findes på fly og kan dæmpes elektronisk.

På en 33 cm stor touch-skærm kan man vælge blandt et stort udvalg af film, serier og spil, samt et ekstra stort udvalg af gode dokumentarfilm om øerne i det sydlige Stillehavet. Servicen afspejler den polynesiske kultur med sin blide og imødekommende karakter. Air Tahiti Nui er et all-inclusive flyselskab, så du slipper for at betale for mad og drikke undervejs.

Læs mere om Tahiti og se vores rejseforslag.

Service á la Carte

Air Tahiti Nui

For et lille tillæg i prisen får du adgang til business-lounger med et Lounge Pass, prioriteret indtjekning, ombordstigning og bagage med Priority Pass, eller overrask din bedre halvdel med Delices & Champagne.

Economy Class

Air Tahiti Nui

I den rumlige 3-3-3 kabine er sæderne designet til langdistanceflyvninger, og ryglænet kan lænes 15 cm bagud for en behagelig hvileposition. Derudover får du tæppe, pude, og en mappe med de nødvendige toiletartikler, ørepropper, mm.

Premium Economy

Air Tahiti Nui

Med en opgradering til Premium Economy får du ekstra god plads; hele 96,5 cm mellem hver sæderække, og ryglænet kan lænes op til 20 cm bagud. Du får et stort fleecetæppe, pude og toiletartikler.

Business Class

Air Tahiti Nui

Sæderne er placeret i en 2-2-2-formation med rigtig god plads til hver passager. Hvis du vil sove, kan sædet laves til en seng på næsen to meter i længden. Du får også den luksuriøse udgave af pude-, dyne- og toiletmappe.

Start planlægningen af drømmerejsen

Læs også

Aranui Cruises.
Vi har samlet nogle praktiske tips, så du er så godt forberedt som muligt, inden du går ombord på Aranui.
Teahupo'o-bølgen på Tahiti.
I sommeren 2024 kan du rejse til Tahiti og se konkurrencerne i surfing ved de olympiske sommerlege, som en del af OL i Paris.