89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Opdag sydhavparadiset Fransk Polynesien med Air Tahiti Nui

Opdag sydhavparadiset Fransk Polynesien med Air Tahiti Nui

For Fijirejser og Australienrejser er Air Tahiti Nui den foretrukne samarbeidspartner på rejser til Stillehavsøerne.

Paradisøerne i Stillehavet er kendt for deres gæstfrie og venlige lokalbefolkning. På øerne der udgør Fransk Polynesien mærker man at madkulturen har impulser fra både franske og polynesiske madtraditioner; et “crossover” der har vist sig yderst vellykket.

Tahiti er den kendte betegnelse for det enorme havområde, der udgør Fransk Polynesien, og som konkurrerer med Fiji, om at være det mest populære rejsemål i Stillehavet. Forelskede par og bryllupsrejsende fra hele verden rejser hertil for at nyde deres romantiske hvedebrødsdage på de indbydende kridhvide strande. Har du lyst til at kombinere luksus, flot natur og dejligt klima er Tahiti et sikkert valg.

Læs mere om Tahiti og se vores rejseforslag.

Air Tahiti Nui har i det seneste år opgraderet sin flypark med den nye Dreamliner 787-9. Ombord vil passagererne opleve en række fordele ved at rejse med den nyeste generation af fly, som også er betydeligt mere miljøvenlige end deres forgængere. Luften i kabinen renses løbendefor lugt og partikler, mens støjforureningen er reduceret med hele 60 procent i forhold til forrige generation. Vinduerne er de største der findes på fly og kan dæmpes elektronisk.

På en 33 cm stor touch-skærm kan man vælge blandt et stort udvalg af film, serier og spil, samt et ekstra stort udvalg af gode dokumentarfilm om øerne i det sydlige Stillehavet. Servicen afspejler den polynesiske kultur med sin blide og imødekommende karakter. Air Tahiti Nui er et all-inclusive flyselskab, så du slipper for at betale for mad og drikke undervejs.

Service á la Carte

For et lille tillæg i prisen får du adgang til business-lounger med et Lounge Pass, prioriteret indtjekning, ombordstigning og bagage med Priority Pass, eller overrask din bedre halvdel med Delices & Champagne.

Service á la Carte - Air Tahiti Nui.

Economy Class

I den rumlige 3-3-3 kabine er sæderne designet til langdistanceflyvninger, og ryglænet kan lænes 15 cm bagud for en behagelig hvileposition. Derudover får du tæppe, pude, og en mappe med de nødvendige toiletartikler, ørepropper, mm.

Economy Class - Air Tahiti Nui.

Premium Economy

Med en opgradering til Premium Economy får du ekstra god plads; hele 96,5 cm mellem hver sæderække, og ryglænet kan lænes op til 20 cm bagud. Du får et stort fleecetæppe, pude og toiletartikler.

Premium Economy - Air Tahiti Nui.

Business Class

Sæderne er placeret i en 2-2-2-formation med rigtig god plads til hver passager. Hvis du vil sove, kan sædet laves til en seng på næsen to meter i længden. Du får også den luksuriøse udgave af pude-, dyne- og toiletmappe.

Business Class - Air Tahiti Nui.

Start planlægningen af drømmerejsen