15 fantastiske resorts i Stillehavet

Foto: Four Seasons Bora Bora

inspiration

15 fantastiske resorts i Stillehavet

Sidst opdateret:

Har du netop bestemt dig for at gøre drømmen om Stillehavet til virkelighed? Så dukker det store spørgsmål op: Hvor skal du bo?

Der er ingen tvivl om at overnatningsstederne i Stillehavet er en stor del af ferieoplevelsen, og det kan derfor være en god ide at bruge lidt tid på at finde det helt rigtige resort. Vi har samlet 15 af vores favoritter på Cookøerne og Fiji samt i Fransk Polynesien.

#1 – Le Bora Bora by Pearl Resorts, Fransk Polynesien

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa
Le Bora Bora by Pearl Resorts.

Som et af de nyeste resorts i Tahiti er dette et førsteklasses tropisk paradis. Nyd livet og den polynesiske venlighed på dette 5-stjernede resort der ligger på en lille ø, Motu Tevairoa, blot 15 minutter med båd fra den største by på Bora Bora, Vaitape. Flere af resortets bungalows står på pæle ude i vandet, og herfra kan du beundre den smukke lagune på nært hold mens du nyder synet af det majestætiske bjerg, Mount Otemanu, i det fjerne.

#2 – Likuliku Lagoon Resort, Fiji

Likuliku Lagoon Resort.
Likuliku Lagoon Resort.

Likuliku Lagoon Resort er et nyt luksuriøst resort, som afspejler melanesisk kultur og arkitektur. Resortet er kun for par, og her kan I sammen nyde de romantiske omgivelser, hvor alt er tilrettelagt for et perfekt ophold. Likuliku Lagoon Resort er det perfekte sted til bryllupsrejsen. Resortet er ydermere det første og eneste på Fiji som tilbyder overwater bungalows.

#3 – Crown Beach Resort & Spa, Cookøerne

Crown Beach Resort and Spa
Crown Beach Resort and Spa.

Crown Beach Resort er det flotteste boutique hotel på Rarotonga, den største af Cookøerne. Hotellets beliggenhed er tilpasset den omgivne natur, og i den turkise lagune bugner den smukke hvide sandstrand. Hotellet består af villaer med private solterrasser og jacuzzi. De største villaer har også privat pool.

#4 – The Brando, Fransk Polynesien

The Brando.
The Brando.

Skuespilleren Marlon Brando er grundlæggeren af The Brando, et unikt luksusresort i Fransk Polynesien beliggende på den ubeskrivelig smukke atol – Tetiaroa Island. Resortet ligger på en af flere små øer som omkranser en stor lagune. Alle øerne er privatejede og kun tilgængelig for resortets egne gæster samt besøgende forskere. Atollen ligger 20 minutter med fly fra Papeete, og består af 35 afsides villaer med private swimmingpools. Alle villaer er beliggende på kridhvide strande hvor skildpadder og eksotiske fugle jævnligt kommer på besøg.

#5 – Little Polynesian Resort, Cookøerne

Little Polynesian Resort.
Little Polynesian Resort.

I mere end 30 år har dette luksuriøse resort givet turister fra hele verden en oplevelse af sydhavsparadiset. Little Polynesian ligger idyllisk placeret mellem grønne palmer ved en smuk kridhvid strand, og her kan en håndfuld gæster nyde livet i komfortable og luksuriøse omgivelser.

#6 – Navutu Stars, Fiji

Navutu Stars Resort, Fiji.
Navutu Stars Resort.

Navutu Stars Resort er et nyt og luksuriøst boutique resort beliggende på øen Yaqeta i øgruppen Yasawa. Med bare 9 bures (bungalows) som alle er placeret på eller i nærheden af stranden, er dette et lille og intimt resor der ønsker par i alle aldre velkommen. Her kan du virkelig nyde stillehavsatmosfæren i flotte omgivelser.

#7 – Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa, Fransk Polynesien

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa
Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa.

Et afslappende paradis i fantastiske omgivelser. Hilton Moorea Lagoon Resort ligger langs en kridhvid strand mellem to bugter – den historiske Cook’s Bay og smukke Opunohu Bay. Resortet har kun bungalows og de ligger i en kulisse af grønne bjerge og omfavnes af en stor krystalklar lagune. Der findes mange måder at opleve den smukke lagune på, både over og under vandet. Sejlads eller kanoture i solnedgangen, fiskeri, vandski eller jetski.

#8 – Matamanoa Island Resort, Fiji

Matamanoa Island Resort.
Matamanoa Island Resort.
Foto: Chris McLennan

Matamanoa er en idyllisk lille ø i Mamanuca øgruppen, cirka 30 kilometer vest for Nadi. På denne, ellers øde ø ligger Matamanoa Island Resort, et lille nyrenoveret charmerende og intimt resort i smukke omgivelser. Søger du fred og stilhed i en uformel atmosfære er dette resort et perfekt valg. Øen er næsten uberørt og dækket af tæt vegetation og palmetræer, en slående kontrast til den kridhvide strand og det farverige koralrevet under havets overflade.

#9 – Manuia Beach Resort, Cookøerne

Manuia Beach Resort
Manuia Beach Resort.

På vestkysten af Rarotonga, i rolige og smukke omgivelser, finder du Manuia Beach Resort. Resortet ligger ved en hvid sandstrand og består af 26 værelser. Her findes også en tropisk have og en ‘infinity’ swimmingpool med en fantastisk udsigt over lagunen. Herfra kan du nyde en af Rarotongas flotteste solnedgange!

#10 – Four Seasons Resort Bora Bora, Fransk Polynesien

Four Seasons Bora Bora
Four Seasons Resort Bora Bora.

Dette er et af de flotteste resorts på Bora Bora, hvor alle bungalows står på pæle ude i den azurblå lagune. Derudover findes der også store villaer med egen swimmingpool, som ligger ved en privat strand. For at fremhæve følelsen af Polynesien, finder du smuk lokalt kunst, private swimmingpools, store badekar og døre, der slås op til en panoramaudsigt over lagunen. Du kan vælge mellem flere forskellige bungalows og villaer, nogle af dem med egen swimmingpool.

#11 – Nanuya Island Resort, Fiji

Nanuya Island Resort.
Nanuya Island Resort.

Omgivet af palmer med kokosnødder, hvide sandstrande og azurblåt hav, ligger dette idylliske resort på nordspidsen af Nanuya Lai Lai Island. Med bare 12 bures (bungalows) spredt rundt på et stort område, er du her sikret en idyllisk og rolig ferie i perfekte omgivelser. Nanuya Island Resort tilbyder en række aktiviteter, og vi anbefaler dig at tage med på en guidet tur til en lokal landsby på den anden side af bugten, hvor du kan et få indblik i Fijis kultur og historie.

#12 – Pacific Resort Aitutaki, Cookøerne

Pacific Resort Aitutaki
Pacific Resort Aitutaki.

Pacific Resort Aitutaki anses som det mest luksuriøse på Cookøerne. Det er idyllisk placeret på det som ofte kaldes ”Den smukkeste ø i Stillehavet”. Ønsker du at udleve drømmen om Stillehavet i luksuriøse omgivelser, så er Pacific Resort Aitutaki måske det allerbedste alternativ. Resortet består af kun 27 forskellige bungalows, alle med udsigt og nem adgang til stranden. De fleste bungalows er store og rummelige, men ønsker du lidt ekstra luksus findes der også villaer på hele 90 m2 med bl.a. eget udendørs bad.

#13 – Tokoriki Island Resort, Fiji

Tokoriki Island Resort.
Tokoriki Island Resort.

Tokoriki Island Resort er et populært boutique resort i den nordlige del af øgruppen Mamanuca. Alle bures (bungalows) og villaer ligger i tropiske omgivelser lige ved stranden, og dette giver gæsterne plads på første række til at nyde de smukke solnedgange. Tokoriki Island Resort er symbolet på fijiansk gæstfrihed og er en afslappet blanding af moderne stil og fijiansk design. Tokoriki Island er specielt populært for par som ønsker en ferie i paradis. Her kan man snorkle på koral revet lige fra stranden, eller man kan dykke med det professionelle PADI team.

#14 – Conrad Bora Bora Nui Resort & Spa, Fransk Polynesien

Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa
Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa.

Et flot resort i en idyllisk bugt mellem krystalklart vand og blå himmel, med hvide stande og en bjergskråning af lavasten som eksotisk baggrund. Uanset om du vælger en bungalow i haven, på bjergskråningen eller på pæle ude i vandet, er du sikret en enestående oplevelse.

#15 – Etu Moana Beach Villas, Cookøerne

Etu Moana Beach Villas
Etu Moana Beach Villas.

Midt på en hvid sandstrand ligger 10 luksusvillaer i polynesisk stil – Etu Moana Beach Villas. Alle villaer er veludstyret med et lille køkken, drikkevand og udsigt til lagunen. Fra den vestvendte strand kan gæsterne nyde de fantastisk flotte solnedgange. Resortet har også snorkleudstyr, kajakker og cykler tilgængelig for sine gæster.

Denne oversigt er blot et lille udvalg af de mange gode resorts som findes i Stillehavet. Vores rejsekonsulenter har rejst meget i området, og kender både øerne og de mange resorts rigtig godt. Takket være dette, kan vi skræddersy en rejse som passer lige præcis til dit budget og ønsker for rejsen. Dette sikrer en problemfri oplevelse, og en ferie du sent vil glemme!

Start planlægningen af drømmerejsen

Læs også

Autuaki Lagoon.
At rejse langt er den nye form for luksus. Krydser du kloden, kommer du til et autentisk, eksotisk og eventyrligt øområde hvor du garanteret ikke støder ind i din nabo.
Fang en stor fisk på Cookøerne.
Få mest muligt ud af din ferie, og læs om 10 aktiviteter og oplevelser, der får dig til at få det maksimale ud af et ophold på Cookøerne.