Inspiration

Aranui Cruises.
Vi har samlet nogle praktiske tips, så du er så godt forberedt som muligt, inden du går ombord på Aranui.
Aranui 5 på vej gennem Tiputa Pass ved Rangiroa.
Kunne du tænke dig at opleve et krydstogt ud over det sædvanlige? I Fransk Polynesien sejler et kombineret krydstogt- og fragtskib til de eksotiske Marquesasøer.
Fang en stor fisk på Cookøerne.
Få mest muligt ud af din ferie, og læs om 10 aktiviteter og oplevelser, der får dig til at få det maksimale ud af et ophold på Cookøerne.
Teahupo'o-bølgen på Tahiti.
I sommeren 2024 kan du rejse til Tahiti og se konkurrencerne i surfing ved de olympiske sommerlege, som en del af OL i Paris.
Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Omgivelserne er en vigtig del af en bryllupsrejse, og her har vi samlet 10 af de fineste hoteller til dig, som er ude efter en romantisk oplevelse.
Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Er du på jagt efter den ultimative tropiske ferieoplevelse? Rejs til en af verdens smukkeste laguner! Planlægger du at holde ferie ved en af disse laguner, vil du med stor sandsynlighed ikke vende skuffet hjem.
Autuaki Lagoon.
At rejse langt er den nye form for luksus. Krydser du kloden, kommer du til et autentisk, eksotisk og eventyrligt øområde hvor du garanteret ikke støder ind i din nabo.
Four Seasons Bora Bora
Der er ingen tvivl om at overnatningsstederne i Stillehavet er en stor del af ferieoplevelsen. Vi har samlet 15 af vores favoritter på Cookøerne og Fiji samt i Fransk Polynesien.
Strand på Fiji
Fiji tager øhop til et nyt niveau. Du kan vågne op på en ny paradisø hver dag og samtidig være så langt væk fra hverdagen som muligt.
The Brando.
Drømmen i Stillehavet: Krystalklart vand, varme vinde, palmeøer og luksus ved stranden. Eventyrlandene som fristede Thor Heyerdahl har aldrig været lettere at rejse til.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

89 80 06 80

Man-fre 08.30 – 16.30