White Grass Ocean Resort

Få et tilbud

White Grass Ocean Resort

White Grass Ocean Resort

Tanna, Vanuatu

Vinderen af ‘Best Boutique Accommodation’ i 2016, White Grass Ocean Resort udstråler idyl, charme, ferieparadis, eksotiske omgivelser og kulturel stolthed. Og det er hvad du kan forvente af dit ophold på dette enestående boutique resort, der ligger på vestkysten af Tanna – den sydligst beliggende ø i Vanuatu.

Denne lille ø har mange spændende og smukke oplevelser at byde på, og resortet vil hellere end gerne hjælpe med at arrangere ture efter dine ønsker.

Resortet har blot 15 bures samt to helt nye 100 kvm familiebungalows, beliggende i en velplejet, tropisk have, med udsigt og i gåafstand til det krystalklare Stillehav. Hvis du ønsker at snorkle, skal du blot gå 100 meter og du befinder dig på koralrevet lige ud for resortet.

Foruden snorkling har White Grass Ocean Resort et væld af aktivitetstilbud, herunder kulturelle oplevelser, udflugt til Yasur vulkanen, fiske- og bådture, dykning og meget mere.

Efter en dags spændende eventyr eller solbadning kan du nyde den ultimativ afslappende spabehandling i resortets egen spa Nabisa Day Spa, der kun benytter sig af økologiske og naturlige produkter som kokosolie, Tamanu olie, vulkansk aske og pimpsten fra Tanna.

Afslut dagen med et lækkert måltid bestående af friske råvarer i resortets hyggelige restaurant, mens du nyder den smukke havudsigt.

White Grass Ocean Resort kan også skræddersy dit drømmebryllup.

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.