Warwick Le Lagon Resort and Spa

.

Hotel på Vanuatu

Warwick Le Lagon Resort and Spa

Warwick Le Lagon Resort and Spa er et smukt resort med en rig historie og har et omfattende udvalg af indkvarteringsmuligheder. Her kan du nærmest få det hele og alle er velkomne. Med en perfekt beliggenhed på sydkysten af Etafe, ikke langt fra Port Vila, og ud til den underskønne Erakor bugt, er du sikret afslapning, hvide sandstrande, azurblå hav og muligheden for at udforske dette naturskønne område, både over og under vand.

Bliv bedre kendt med Warwick Le Lagon Resort and Spa.

Du kan vælge at bo iblandt de smukke eksotiske haver, i en villa med havudsigt, i en suite med egen privat pool eller hvad med at bo på resortets egen lille ø i deres Island suites?

Ligeledes indkvartering, er der også et hav af aktiviteter at vælge imellem, både på selve resortet og i det omkringliggende område – for både store og små. Resortets egne faciliteter omfatter bl.a. tennisbane, swimming pools, golfbane, fitness center, kano og kajak, snorkling, windsurfing samt mulighed for selvforkælelse i spaområdet.

Listen fortsætter, så der er garanti for en indholdsrig ferie! Desuden er der en kids club, hvor de små kan spille playstation, se film eller lære at lave mad mm. I blandt øvrige aktiviteter, Warwick Le Lagon Resort and Spa også tilbyder, kan nævnes adskillige kulturelle shows såsom Tribal Survival Night, fire shows, danseforestillinger, sejladslektioner, smykkeværksted osv.

Warwick Le Lagon Resort and Spa har også et bredt udvalg af restauranter og barer, der byder på appetitlige oplevelser for enhver smag.

Resortet har også forskellige tilbud i forbindelse med bryllupper.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Vanuatu