Iririki Island Resort

.

Hotel på Vanuatu

Iririki Island Resort

Iririki Island Resort ligger på sin egen private ø Iririki, kun få minutter med båd fra hovedstaden Port Vila. I de skønneste omgivelser får gæsterne en lille bid af paradis og kan vælge imellem et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder, fra over water bungalows til værelser lige ved poolen eller med udsigt til det glinsende azurblå Stillehav.

Bliv bedre kendt med Iririki Island Resort.

Resortet kan byde på en masse forskellige aktiviteter og har tilmed en stor variation af spisemuligheder, der gør det til et ideelt sted at besøge for alle typer gæster.

Det imødekommende og venlige personale på Iririki Island Resort vil med glæde hjælpe med at arrangere forskellige udflugter og ture rundt på øen eller til nogle af naboøerne. Resortet har et udførligt aktivitetsprogram, hvor alle ugens dage er pakket med spændende ture såsom kajaksafari, vandreture, udflugt til det lokale marked, tennis, strandfodbold- og volleyball, dykkerintroduktion og meget mere.

Foretrækker man at blive på resortet, er der også mulighed for at opleve forskellige kulturelle arrangementer, hvor man kan nyde et lækkert måltid, mens lokale kunstnere opfører traditionel sang og dans. Nogle af de andre aktiviteter, du kan foretage dig på resortet omfatter spa, fitness, pool eller hvad med at prøve lykken i resortets eget casino? Stedet tilbyder også børnepasning og aktiviteter for børn.

Hvis du har en drøm om et stillehavsbryllup eller ønsker en magisk bryllupsrejse, kan resortet også tilbyde dette.

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Vanuatu