89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Erakor Island Resort & Spa

Få et tilbud

Erakor Island Resort & Spa

Erakor Island Resort & Spa

Port Vila, Vanuatu

I dette lille paradis bliver alle budt velkommen med smil, traditionel kultur og enestående stillehavsidyl. Erakor Island Resort & Spa, der er placeret på sin egen lille bounty-ø – Erakor Island – ud for Etafes sydkyst og ikke langt fra Port Vila. Transfer kan arrangeres uden problemer så det er ikke dét, der skal afholde dig fra drømmeferien her.

Og aktiviteter er der også mange af. Med hjælp fra det flinke vandsportsteam kan du som gæst på Erakor Island Resort & Spa gratis låne snorkeludstyr, kajakker og paddleboards. Du kan også lære om forskellige melanesiske skikke og endda prøve nogle af dem selv, såsom traditionel kurvefletning, madlavning på sten og høstning af kokosnødder. Derudover kan gæster glæde sig til at opleve et traditionelt fireshow udført af dygtige lokale beboere.

Resortets bungalows er spredt over det meste af den lille ø og giver mulighed for luft og privatliv, hvis ønsket. Man kan blandt andet vælge at bo i en bungalow omgivet af tropiske planter og blomster, i familievillaer helt nede ved vandet, i en afsondret honeymoonvilla eller i et rummeligt beach house med sin egen private strand.

Hvis man er en større gruppe eller selskab kan man endda leje hele øen! Dette kunne eventuelt være aktuelt hvis man drømmer om et magisk bryllup lige midt i paradis.

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.