Coral Quays Fish & Dive Resort

.

Hotel på Vanuatu

Coral Quays Fish & Dive Resort

På den sydlige del af Espiritu Santo, omgivet af tropisk regnskov og smukke blomster, ved San Michel Bay, finder man Coral Quays Fish & Dive Resort, et familiedrevet resort bestående af 18 rummelige, men hyggelige bungalows.

Her er alle velkommen og der er rigeligt at give sig til i dette naturskønne indbydende område. Tag snorklen på og gå den hyggelige tur ned til vandet og svøm blandt de farverige fisk og koraller, lån en kajak og tag en tur nedad floden og se hvordan de lokale bor og lever. Resortet kan blandt andet byde på en Around Island Tour-sejltur, foruden et utal af spændende dyk med resortets dygtige dykkerinstruktører, herunder et dyk til SS President Coolidge, et af verdens største skibsvrag, hvilket er et must see, når man besøger Espiritu Santo.

I Coral Quays Fish & Dive Resorts egen restaurant Raintree Restaurant kan du nyde lækre måltider, bestående af frisk fisk og skaldyr, friske grøntsager og frugt samt økologisk kød. Kontinental morgenmad er inkluderet. En gang om måneden kan man også glæde sig til kokkens populære karry buffet med lækre lokale karryretter, så husk at book et bord.

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Vanuatu

Espiritu Santo

Espiritu Santo