Breaka’s Beach Resort

Få et tilbud

Breaka’s Beach Resort

Breaka’s Beach Resort

Port Vila, Vanuatu

På Etafes sydkyst ligger Breakas Beach Resort. “Feet in the sand beach holiday”. Det er sådan stedet beskriver sig selv, og det med rette. Helt ned til stranden og vandkanten ligger både den fortryllende infinity swimming pool, resortets restaurant, med borde placeret helt nede ved vandkanten, og ikke mindst er mange af stedets beach front fares kun få skridt fra det glinsende azurblå Stillehav. Resortet byder på romantisk eskapisme, afslapning og selvforkælelse for voksne rejsende.

På Breakas Beach Resort bestemmer man selv, om man giver sig hen til total afslapning, enten på den smukke sandstrand, i en hængekøje, ved poolen, eller lader sig forkæle med en af resortets mange spabehandlinger.

Med et spændende aktivitetsudvalg er der også rig mulighed for at udforske området, hvis man trænger til at være lidt aktiv. Flyd igennem junglen på en fun tube, få en ride lektion, der delvist foregår i vandet, eller få en uforglemmelig udsigt over stillehavsparadiset på en helikoptertur.

På Coongoola krydstogtet kan man svømme, snorkle – og hvis man heldig – se delfiner. Der er rigeligt at foretage sig i paradis.

Breakas Beach Resort har også forskellige tilbud i forbindelse med bryllupper og bryllupsrejsende.

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.