Bokissa Private Island Resort

.

Hotel på Vanuatu

Bokissa Private Island Resort

Bokissa Private Island Resort, der er placeret på vestkysten af den lille ø Bokissa, mellem øerne Aure og Tutuba, ligger et lille charmerende perle midt i paradis. Vil du have ro, afslapning, natur og nogle af de bedste strand- og badeforhold, er dette det perfekte sted for dig. Et ophold her inkluderer transferservice, så man behøver ikke bekymre sig om at finde hertil.

Bliv bedre kendt med Bokissa Private Island Resort.

Resortets bungalows er alle beliggende helt ned til vandet og er alle afskærmet fra hinanden, så man har rig mulighed for at trække sig tilbage og opleve den komplette nydelse af at befinde sig i et isoleret stillehavsparadis. Der er også plads til familier i flere af boenhederne.

Bokissa Private Island Resort har em masse spændende aktiviteter at byde på, hvor du blandt andet kan tage med på en særlig kajaktur langs vandvejene, der snor sig gennem uberørt regnskov, eller hvad med at opleve den træklatrende, truede kokoskrabbe (også kaldt palmetyven), der kan blive op til en meter i bredden.

Resortet kan også byde på fantastiske dykker- og snorkling muligheder, hvor man kan opleve havets rige dyreliv, herunder havskildpadder, revhajer og dygonger (tilhørende søko-familien). Det er ikke uden grund, at havbiologer og undervandsfotografer fra hele verden strømmer til Bokissa året rundt.

Resortet kan også tilbyde bryllupspakker, samt romantiske ophold for bryllupsrejsende.

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Vanuatu