Aore Island Resort

.

Hotel på Vanuatu

Aore Island Resort

Dette charmerende familiedrevet boutique resort ligger på øen Aure lige syd for hovedøen Espiritu Santo i Vanuatu. Omgivet af uspoleret natur, med udsigt over det azurblå hav, får gæsterne på Aore Island Resort en oplevelse af at være i hjemlige omgivelser, hjulpet på vej af det imødekommende personale, og samtidigt være langt væk fra den trivielle hverdag derhjemme.

Bliv bedre kendt med Aore Island Resort.

Her vil både familier, grupper, par og enkeltpersoner føle sig velkommen.

Resortets bungalows ligger spredt i området, nogle helt ned til strandkanten og andre omgivet af tropiske blomster og planter.

Aore Island Resort er også et perfekt udgangspunkt for at udforske den smukke natur på både Aure eller naboøen Santo og resortets venlige personale vil med glæde hjælpe med at arrangere forskellige aktiviteter, såsom vandreture, ridning, udflugter til lokale landsbyer samt kanoture. Desuden samarbejder Aore Island Resort også med dygtige lokale dykkeroperatører, hvilket er en anbefalelsesværdig oplevelse, da man finder nogle af de bedste og smukkeste forhold for dykning og snorkling i dette område.

Efter en dag fyldt med aktiviteter eller afslapning på stranden kan man blive forkælet med en lækker massage eller kropsbehandling i The Aore Day Spa.

I Aore Island Resorts restaurant kan du nyde indbydende lokale eller internationale retter mens du nyder udsigten over vandet, og på Island Nights bliver oplevelsen ledsaget af optræden fra dygtige lokale dansere og musikere.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Vanuatu