Waterfront Lodge

.

Hotel i Ny Kaledonien

Waterfront Lodge

Dette hyggelige hotel ligger ved havnen i Tongas hovedstad Nuku’alofa, blot 20 minutters gåtur fra centrum.

Hotellet byder på en smuk udsigt over havet og det imødekommende personale sørger for at du føler dig hjemme. Hotellet er perfekt til en eller flere overnatninger på din vej til eller fra Tongas smukke øer.

Hotellet, som er bygget i kolonial stil, har kun 8 værelser, og ønsker alle gæster over 10 år velkommen. Alle værelserne er rummelige og har sine egne private verandaer. Indimellem har hotellet sine egne kunstudstillinger, hvor kunstnere fra Stillehavsøerne kan vise sine værker frem.

Personalet på hotellet er behjælpelige med at organisere sightseeingture og aktiviteter som hvalsafari, snorkling og dykning i grotter. Tager du den korte gåtur til Nuku’alofa centrum, vil du se, at er der nok at give sig til – her er seværdigheder, butikker, markeder og restauranter i massevis. I nærheden af hotellet ligger også færgeterminalen, som har bådafgange til de nærliggende øer.

På hotellet finder du en meget populær restaurant, som serverer både retter fra Tonga og international mad. Blandt specialiteterne er der fersk fisk og skaldyr samt tunfisk med kokosnøddecreme. Morgenmad medfølger i prisen.

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Tonga