Tongan Beach Resort

.

Hotel i Ny Kaledonien

Tongan Beach Resort

I denne smukke øgruppe, Vava’u, der blot ligger 25 minutters køretur fra lufthavnen, finder du Tonga Beach Resort. Dette er et ideelt sted at nyde livet i rolige omgivelser – både over og under vand.

Resortet ligger ved strandkanten og består af 12 værelser, 6 dobbeltværelser og 6 større familieværelser. Alle værelserne har egen terrasse med udsigt til den gyldne sandstrand og det krystalklare vand, som man næsten kan træde direkte ud i.

Det tager ikke mere end en kort køretur at komme ind til Niefu centrum, hvor der er butikker og restauranter. Resortet har dog også en række aktiviteter i nærheden. Her er der flotte snorkle- og dykkeforhold samt mulighed for andre vandsportsaktiviteter; herunder kajakpadling, fiskeri, sejlads, kitesurfing og muligheden for at se hvaler. Resortet tilbyder også spændende aktiviteter på land som for eksempel ”kart safari”, der er et must, når du besøger Vava’u. ”Kart safari” er guidede ture til lokale landsbyer, markeder, udkigspunkter og forskellige strande, som du kommer til at opleve fra en åben minibil, du selv kører.

Hvis du bare vil slappe af, kan du låne en bog på resortets bibliotek og hygge dig i fred og ro med en dag på den private strand eller ved bassinkanten.

I restauranten kan du nyde lokale og internationale retter, før du afslutter med en drink i strandbaren.

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Tonga