Sandy Beach Resort

.

Hotel i Ny Kaledonien

Sandy Beach Resort

Sandy Beach Resort ligger på en nærmest uberørt ø, hvor delfiner og hvaler kan ses i deres naturlige habitat. Atmosfæren er hyggelig og afslappet og det er et perfekt sted for naturelskere, som sætter pris på det rolige liv.

Bliv bedre kendt med Sandy Beach Resort.

Bæredygtighed er en vigtig filosofi for dette resort, der er bygget så miljøvenligt som muligt, og som samarbejder med lokalbefolkningen.

Resortet består af bare 12 bungalower, som er bygget i traditionel stil. Bungalowerne ligger i en tropisk have ved den kridhvide strand. De har alle egen terrasse med udsigt til det azurblå Stillehav, som blot er et stenkast væk.

Sandy Beach Resort tilbyder en række aktiviteter, så her skal du aldrig kede dig. Gæsterne kan både komme på rideture og kajakture rundt om øen. Der er desuden gode dykke- og snorklemuligheder og det er tilmed muligt at svømme med hvaler

Er du interesseret i den unikke natur, anbefaler vi en af gåturene, som giver dig en større indsigt i plante- og dyrelivet på øen.

Nyd en kokosnøddedrink i baren før du indtager en velsmagende middag i resortets restaurant. Her er der fokus på fersk fisk og skaldyr, som leveres af lokale fiskere til hotellet dagligt. Du kan dog også finde fantastiske retter med kød fra New Zealand på menukortet. Indimellem kan du opleve lokale artister, som optræder med dans og musik.

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Tonga