Fafa Island Resort

.

Hotel i Ny Kaledonien

Fafa Island Resort

Det perfekte valg for dem, der søger fred og ro, øde strande og glasklart hav. Fafa Island Resort ligger på en privat ø ca. 30 minutter fra hovedstaden Nuku’alofa.

Dette er et tropisk sydhavsparadis hvor det eneste, som er varmere end solen, er smilene fra besøgende og lokale.

Resortet består af 13 bungalower, eller fales, som de kaldes lokalt. Alle har udsigt ud mod stranden, som blot ligger få skridt derfra. Bungalowerne er bygget i traditionel stil af lokale materialer, og de ligger et stykke fra hinanden. Her kan du forvente et enestående ophold med en udsøgt service og måltider tilberedt af lokale råvarer med fokus på det rige liv i havet.

Bliv bedre kendt med Fafa Island Resort.

Der er ikke pool på Fafa Island Resort, men med en stor lagune beskyttet af koralrevet udenfor er det heller ikke nødvendigt. I det krystalklare vand kan man svømme trygt rundt og betragte livet under vandet. Man kan også bare slappe af i solen på den kridhvide strand, hvis man ønsker det.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, som selvfølgelig også har fokus på livet i havet – kajakker, snorkling og sejlbåde. Der arrangeres desuden dagligt turer ud til små ubeboede øer og koralrevet.

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Tonga