Vahine Island – Private Island Resort

.

Hotel på Tahiti (Fransk Polynesien)

Vahine Island – Private Island Resort

Vahine Island Resort er placeret midt i paradis, nærmere bestemt på en lille ø i den store lagune på vaniljeøen Taha’a Island. Dette er en eksklusiv oplevelse, hvis man ønsker at trække sig lidt tilbage et par dage, hvilket Condé Nast Traveler understregede, da de rangerede resortet på listen over «The World’s Top 25 Escapes.»

Vahine Island har kun 9 bungalows, fordelt på 3 overwater bungalows, 3 bungalows på stranden og 3 suiter på stranden. Alle er bygget i lokale materialer og går i et med omgivelserne. Øen har kridhvide strande og grønne palmer, og er omgivet af lagunen, der changerer i et væld af blå, turkise og grønne farver.

Restauranten på Vahine Island serverer morgenmad, frokost og aftensmad med smagsoplevelser fra både Polynesien og Middelhavet, og den talentfulde franske kok har erfaring fra flere Michelin-restauranter. Derudover kan du bestille cocktails eller en friskpresset frugtjuice fra baren.

Denne ø er helt perfekt, hvis du ønsker at slappe af og lade op. Derudover tilbydes en række gratis aktiviteter, fra snorkling, kajak, windsurfing og paddle boards til kokosnød-show, brætspil og kursus i fletning af palmeblade. Mod et ekstra gebyr kan man også tage med på en række forskellige dagsudflugter i lagunen.

Kombiner opholdet med et par nætter på Bora Bora, og bestil helikoptertransport mellem de forskellige resorts for at bruge mindst mulig tid på at rejse mellem øerne.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller i Fransk Polynesien