The Brando

.

Hotel på Tahiti (Fransk Polynesien)

The Brando

The Brando er et unikt luksus resort i Fransk Polynesien, beliggende på den ubeskrivelig smukke atol Tetiaroa Island. Resortet ligger på en ud af flere små øer, som omkranser en stor lagune. Alle øerne er privatejet og er kun tilgængelige for resortgæster og besøgende forskere.

Bliv bedre kendt med The Brando.

Atollen ligger en 20 minutters flyvetur fra Tahiti og består af 35 afsides villaer med private swimmingpools, alle på kridhvide strande, hvor skildpadder og eksotiske fugle jævnligt kommer på besøg. Udover to barer, har resortet to restauranter, som blandt andet serverer polynesisk-inspireret og klassiske franske retter. Derudover er der et spa- og wellness-center, tennisbane, bibliotek og et kulturcenter.

Et væld af aktiviteter venter dem, der ønsker at udforske øen og lagunen. Hver enkel villa har cykler til udlån, så man kan udforske stierne omkring øen og tage på picnic på favoritstranden. Man kan snorkle med tropiske fisk, sejle i lagunen, besøge naboøerne med paddleboard eller sejle i kajak, og deltage på guidede udflugter for at udforske kulturen samt øens marine- og dyreliv.

Tetiaroa Island

Dette er øen, du drømte om da du var barn, hvor du forestillede dig det mest perfekte sted i verden. Med sine hvide sandstrande, svajende kokospalmer, farverige fugle og den glitrende lagune er Tetiaroa noget af det tætteste, man kommer paradis.

Udover sin vidunderlige skønhed er Tetiaroa et sted med en usædvanlig stor biodiversitet foruden et naturreservat for fugle og marineliv. Der arbejdes intenst for at bevare og beskytte det naturlige plante- og dyreliv, og gennem flere projekter bidrager man til at reservatet videreudvikles.

Tetiaroa har en særlig plads i polynesisk historie og kultur. Det har været det foretrukne feriested for overklassen på Tahiti i århundreder. Man kan stadig finde gamle marae (templer), der blev bygget på den oprindelige befolknings atoller. Med sin rige historie og æstetiske skønhed vil øen altid have en stor betydning for polyneserne.

Tetiaroa og Marlon Brando

Marlon Brando kom første gang til Tetiaroa under optagelserne til filmen «Mytteri på Bounty», og han blev straks charmeret af øens unikke skønhed. Han blev draget af den polynesiske livsstil, og fandt også kærligheden her, og i 1967 opnåede han endelig sit mål om at eje en lille del af paradiset.

Brando var optaget af at bevare Tetiaroas naturlige skønhed, biodiversitet og kulturelle rigdom, og var fast besluttet på at stedet kunne blive et center for forskning og uddannelse og et forbilled for bæredygtig udvikling.

I 1999 bad han Richard Bailey, der havde udviklet nogle af regionens bedste resorts, om hjælp til at opfylde sin drøm. Sammen arbejdede Brando og Bailey med en vision om at skabe et uafhængigt og bæredygtigt resort, hvor nyskabende teknologi kunne sørge for at give luksuriøse omgivelser til hotelgæster, beboere og forskere. The Brando er resultatet af denne vision.

Inkluderet i opholdet:

  • Overnatning i luksuriøse omgivelser
  • Alle måltider (ekstra tillæg på nogle deluxe alternativer)
  • De fleste drikkevarer; flaskevand, sodavand, øl og et udvalg af vine, champagne og spiritus
  • 24 timers beværtning i din egen villa
  • 1 udflugt pr person pr dag baseret på et udvalg af bestemte ture
  • 1 spabehandling (50 min) pr person pr villa pr dag
  • Internet
  • 1 cykel pr gæst
  • Adgang til en outrigger kano, kajak og paddleboard samt snorkeludstyr

For at bo på The Brando skal opholdet være på mindst 3 nætter.

Klik her for at se e-brochuren om The Brando.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller i Fransk Polynesien