89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Nuku Hiva Keikahanui Lodge

Få et tilbud

Nuku Hiva Keikahanui Lodge

Nuku Hiva Keikahanui Lodge

Marquesasøerne, Tahiti

Dette er en rustik og smuk lodge, der ligger i bakkerne i gåafstand til Taiohae, hovedstaden på Nuku Hiva. Arkitekturen passer perfekt ind i miljøet og bungalows’ne har udskæringer og dekorationer lavet af dygtige, lokale håndværkere.

De 20 Bayview bungalows har aircondition, loftventilator, minibar, te og kaffe-faciliteter, telefon og terrasse. Efter en dag med sightseeing kan man slappe af ved swimmingpoolen og nyde en lækker middag i restauranten. Transport til lodgen foregår med 4WD eller helikopter.

Det spektakulære landskab danner perfekte rammer for gåture eller en cykeltur gennem kokospalmeplantager, fascinerende arkæologiske områder og fantastiske udsigtsposter.

Med et godt udvalg af udflugter, herunder kulturelle og arkæologiske ture, 4WD udflugter, cruise, ridning og dykning, er dette resort den perfekte base for at udforske dette smukke rejsemål.

Hotel Nuku Hiva Keikahanui Lodge har udsigt over bugten og landsbyen Taiohae samt den smukke sorte sandstrand, der ligger nogle få trappetrin nedenfor.

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.