Maitai Polynesia Bora Bora

.

Hotel på Tahiti (Fransk Polynesien)

Maitai Polynesia Bora Bora

Et komfortabelt resort, der ligger på en bakke, med en spektakulær udsigt over den smukke lagune, der glitrer i grønne, blå og turkise farver for enden af bakken.

Bliv bedre kendt med Maitai Polynesia Bora Bora.

Hotel Maitai Polynesia Bora Bora er bygget i traditionel stil af lokale materialer, og har både standard værelser samt bungalows. Dette er det eneste middelklasse resort på Bora Bora og giver god valuta for pengene.

Resortet ligger i gåafstand fra det velkendte Matira Point, og er et charmerende sted med smukke traditionelle stråtækkede bungalows på stranden og over vandet. Bungalows’ne er noget mindre end på de dyrere resorts, men de er komfortable og smukt dekoreret med polynesisk kunst. Overwater bungalows’ne har desuden glasgulv for at kunne iagttage livet under vandet.

Maitai har to restauranter og to barer. Hver uge arrangeres der en polynesisk aften med en lækker skaldyrsbuffet og et traditionelt show med musik og ilddans. Oplev naturens skønhed både over og under vand på en sejltur i lagunen, hvor man kan snorkle i Coral Garden og fodre hajer og rokker, hvilket er en helt fantastisk oplevelse.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Bora Bora