89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Maitai Lapita Village Huahine

Få et tilbud

Maitai Lapita Village Huahine

Maitai Lapita Village Huahine

Selskabsøerne, Tahiti

Resortet ligger mellem lagunen og en sø, i et gammelt arkæologisk område, hvor Huahines forfædre engang boede. Lapita Village er navnet på dette område, fra hvilket resortet har fået sit navn.

Her kan du få en uforglemmelig ferie på et sted, der både viser den historiske og kulturelle arv, samt fantastiske strande, frodig natur og et rigt maritimt liv.

Resortet har tre forskellige typer bungalows, beliggende ved søen eller i den botaniske have, der omgiver Maitai. Omai Restaurant serverer fransk- og polynesisk inspireret mad til morgenmad, frokost og aftensmad, og Oaoa Bar har et stort udvalg af forfriskende og kølige drinks.

Udlån af masker, snorkler og kajakker er gratis for resortets gæster, så du har mulighed for at udforske livet under vandet i den krystalklare lagune. Derudover kan man bestille et stort udvalg af udflugter mod et gebyr. Lej en cykel, scooter eller bil, og tag på en dagstur til en vaniljeplantage, se hvordan perler udvindes, tag på dykkertur, vandr op til Mount Pohuerahi, prøv dybhavsfiskeri, rid på heste eller udforsk øen på en safaritur i en firhjulstrækker.

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.