Le Bora Bora by Pearl Resorts

.

Hotel på Tahiti (Fransk Polynesien)

Le Bora Bora by Pearl Resorts

Som et af de nyeste resorts i Fransk Polynesien er dette et førsteklasses paradis i tropiske omgivelser. Nyd livet og den polynesiske gæstfrihed på dette femstjernede resort, der ligger på den lille ø, Motu Tevairoa, blot 15 minutter med båd fra Bora Boras største landsby, Vaitape.

Bliv bedre kendt med Le Bora Bora by Pearl Resorts.

Flere af resortets bungalows står på pæle i vandet, og her kan du beundre den smukke lagune tæt på, mens du nyder udsigten af det majestætiske bjerg Mount Otemanu i det fjerne. På Le Bora Bora by Pearl Resorts har man forsøgt at genskabe en følelse af et traditionelt polynesisk «fare» (hjem), og med alle de smilende og venlige ansigter omkring dig, vil du med sikkerhed føle dig hjemme her. Nyd udsigten over den smukke lagune fra en af de tre restauranter eller slap blot af ved swimmingpoolen.

Resortet har et stort udvalg af aktivitetstilbud, hvor de fleste, meget nærliggende, er relateret til havet, heriblandt snorkling, dykning, game fishing, vandcykler og bådture. Hvad med at komme med på en tur, hvor du kan fodre hajer? Dette er noget vi helt klart anbefaler. Eller du kan slappe af ved eller svømme et par baner i poolen, eller tage en tur forbi spa’et. Og om aftenen kan du nyde solnedgangen med en cocktail i hånden på Taurearea Bar.

Resortet har også tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Bora Bora