Intercontinental Le Moana Beach Resort

.

Hotel på Tahiti (Fransk Polynesien)

Intercontinental Le Moana Beach Resort

På den sydlige side af hovedøen, lige ved Matira Point, ligger dette eksklusive resort i et af de smukkeste områder i hele Fransk Polynesien. Le Moana Beach Resort er omgivet af to smukke strande og flere af bungalows’ne er placeret på pæle ude i vandet.

Bliv bedre kendt med Intercontinental Le Moana Beach Resort.

Nyd livet på afslappet polynesisk vis i en bungalow, enten i skyggen af palmebladene eller med udsigt til det krystalklare vand. Bungalows’ne er bygget i polynesisk stil og har alle et stort udvalg af faciliteter. Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at Le Moana Beach Resort er kendt som et af de mest fortryllende resorts i hele Stillehavet. Her kan du forvente et enestående ophold, med udsøgt service og måltider tilberedt af lokale råvarer med fokus på havets rige liv.

Resortet har et stort udvalg af aktivitetstilbud, og instruktører står klar til at hjælpe ved behov. De fleste aktiviteter er, meget nærliggende, relateret til havet, heriblandt snorkling, dykning, game fishing, vandcykler og bådture. Men du kan også tage på udflugter til andre dele af Bora Bora, tage på en picnic i det fri, spille beachvolleyball, svømme et par baner i poolen eller tage en tur forbi spa’et. Og om aftenen kan du nyde solnedgangen i det fjerne, mens du venter på endnu et udsøgt måltid.

Resortet har også tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Bora Bora