Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa

.

Hotel på Tahiti (Fransk Polynesien)

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa

Dette er det nyeste 5-stjernede resort på Bora Bora, beliggende på koralrevet på den lille ø Motu Piti Aau (der betyder «to hjerter» på tahitiansk). Alle bungalows står på pæle ude i vandet, og omgivelserne er utrolig idylliske.

Bliv bedre kendt med Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa.

På den ene side af resortet ligger lagunen med fantastisk udsigt til Bora Boras bjerge, og på den anden side har du koralrevet og det uendelige Stillehav.

Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa har på mange områder sat en ny standard for resorts i Fransk Polynesien og på Bora Bora, både hvad angår komfort og miljøvenlighed. Eksempelvis anvender et unikt aircondition-system havvandet til at fjerne forurening. Alt i alt er dette resort virkelig juvelen blandt resorts i Fransk Polynesien, og bliver ofte placeret højt på listen over de bedste resorts i Stillehavet i forskellige afstemninger.

Det rene havvand bliver også anvendt i Thalasso Spa, hvor det sammen med mineraler og salte udgør ingredienser i «Vai Moana». Intet er næppe bedre end en afslappende spa-behandling efter en lang dag i solen i dette stillehavsparadis. Dette er drømmen om Stillehavet, der er gået i opfyldelse!

Bora Boras hovedattraktion er den store lagune og på Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa har du mulighed for virkelig at nyde denne, enten fra din egen solterrasse eller med en dukkert i det krystalklare vand. Bungalows’ne er bygget i polynesisk stil med lige så mange faciliteter, man kunne forestille sig. Her kan du forvente et enestående ophold, med udsøgt service og måltider tilberedt med lokale råvarer med fokus på havets rige liv. En af de oplevelser, man børprøve, er at få serveret morgenmaden med kano til terrassen.

Resortet har også tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Bora Bora