Hotel Maitai Rangiroa

.

Hotel på Tahiti (Fransk Polynesien)

Hotel Maitai Rangiroa

Et uforglemmeligt paradis og et fantastisk sted for dykning. Maitai Rangiroa ligger ved den turkisblå lagune, der er en af Stillehavets smukkeste. Livet under vandet er fantastisk, og solnedgangene helt exceptionelle.

Maitai Rangiroa har luksuriøse bungalows, beliggende i resortets have eller ved stranden. De er alle bygget i traditionel tahitisk stil, og er komfortable med faciliteter som air condition, tv, store senge og rummelige badeværelser.

Lagon Bleu Restaurant serverer lækker mad med udsigt over den smukke lagune, og om aftenen kan man også opleve polynesisk underholdning i form af musik og dans. På Mawake Bar kan man dele dagens oplevelser over en tropisk drink.

Dykning er naturligvis den mest populære aktivitet her, og desuden kan man låne maske, snorkel og kajak uden ekstra omkostninger. Er man ikke interesseret i livet under vandet, er der også mange andre aktiviteter, man kan deltage i, så som et besøg til landsbyen Tiputa, besøge en perlefarm eller få en afslappende massage.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller i Fransk Polynesien