89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Hotel Maitai Rangiroa

Få et tilbud

Hotel Maitai Rangiroa

Hotel Maitai Rangiroa

Tuamotuøerne, Tahiti

Et uforglemmeligt paradis og et fantastisk sted for dykning. Maitai Rangiroa ligger ved den turkisblå lagune, der er en af Stillehavets smukkeste. Livet under vandet er fantastisk, og solnedgangene helt exceptionelle.

Maitai Rangiroa har luksuriøse bungalows, beliggende i resortets have eller ved stranden. De er alle bygget i traditionel tahitisk stil, og er komfortable med faciliteter som air condition, tv, store senge og rummelige badeværelser.

Lagon Bleu Restaurant serverer lækker mad med udsigt over den smukke lagune, og om aftenen kan man også opleve polynesisk underholdning i form af musik og dans. På Mawake Bar kan man dele dagens oplevelser over en tropisk drink.

Dykning er naturligvis den mest populære aktivitet her, og desuden kan man låne maske, snorkel og kajak uden ekstra omkostninger. Er man ikke interesseret i livet under vandet, er der også mange andre aktiviteter, man kan deltage i, så som et besøg til landsbyen Tiputa, besøge en perlefarm eller få en afslappende massage.

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.