89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa

Få et tilbud

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa

Moorea, Tahiti

På et fortryllende sted i Stillehavet mellem to bugter på den hjerteformede ø Moorea ligger dette fantastiske resort. Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa er omgivet af en stor krystalklar lagune og grønne bjerge, der rejser sig i baggrunden.

Flot træinteriører skaber en afslappet polynesisk oplevelse med panoramaudsigt fra bungalows, der er placeret enten over vandet, på stranden eller i haven. Bungalows’ne over vandet har glas i gulvet så man kan iagttage de smukke tropiske fisk, der svømmer forbi. Men der er også mange andre måder at opleve lagunen på, både over og under vand. Sejlsport eller kanoture i solnedgang, fiskeri, dybhavsfiskeri, vandski, jetski eller parasailing. Prøv en Aquascope-tur, der er et spændende økologisk ubådseventyr, hvor man glider mellem delfiner og rokker, og hvor man kan fodre hajer – en uforglemmelig oplevelse.

Slap af på Moorea Lagoon Spa og få en behandling inspireret af gamle polynesiske traditioner, hvor man kun benytter eksotiske lokale ingredienser og behandlinger.

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.