Four Seasons Bora Bora

.

Hotel på Tahiti (Fransk Polynesien)

Four Seasons Bora Bora

Et af de flotteste resorts på Bora Bora, hvor alle bungalows står på pæle ude i den turkisblå lagune, samt nogle store villaer med privat pool ved strandkanten.

Bliv bedre kendt med Four Seasons Bora Bora.

For at fremhæve den ægte polynesiske stemning er resortet udsmykket med smuk og unik kunst, private pools, dybe badekar og døre, der kan åbnes på vidt gab til en panoramisk udsigt over lagunen.

Snus duften ind af sandeltræ og frangipani på en tur over broen på vej til en ubeskrivelig spa-behandling. Her har de specialiseret sig i naturlige behandlinger og fransk-polynesiske ritualer. Restauranter med smuk udsigt og kreative kulinariske oplevelser, ofte i fisk- og skaldyrskategorien akkompagneret med de fineste vine, danner de perfekte omgivelser for lidt romantik.

Four Seasons kan tilbyde en udendørs terrasse og en udendørs pavillon, der begge ligger på billedskønne strande og er ideelle for eksklusive arrangementer. Vandaktiviteter er tilgængelige for både erfarne og nybegyndere. Dykning, sejlads og fodring af hajer og rokker er blot nogle af mulighederne. Safarier med 4WD tager dig med til steder, hvor udsigten vil tage pusten fra dig.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Bora Bora