Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa

.

Hotel på Tahiti (Fransk Polynesien)

Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa

Et fantastisk resort i en idyllisk bugt mellem det krystalklare vand og den blå himmel, med hvide strande og med en bjergside af lavasten som eksotisk baggrund.

Bliv bedre kendt med Conrad Bora Bora Nui Resort and Spa.

Uanset om man vælger en bungalow i haven, på bjergsiden eller på pæle ude i vandet er man sikret en enestående oplevelse på Conrad Bora Bora Nui Resort & Spa.

Prøv noget andet end luksuslivet ved villaen og den tahitianske stressfri livsstil. Et væld af aktiviteter venter på dig. Udforsk den azurblå lagune med snorkel eller tag på en sejltur med en katamaran, der stopper til en picnic på Motu Tapu, resortets private lille ø-paradis.

Vælg en bungalow over vandet og beundr det farverige liv i Stillehavet, der glider forbi glasruderne i gulvet. Slap af i den elegante infinity pool, med en udsigt, der vil tage pusten fra dig, eller hyg dig med en drink i Upa Upa Lounge eller Tarava Pool Bar. I alt har resortet seks restauranter og barer, fra uformelle barer til finere middagrestauranter.

Tag dig tid til et besøg på Hina Spa, der ligger på en bakke, hvor du har en skøn udsigt til den smukke vulkan Mount Otemanu samt øerne Tahaa og Raiatea. For de yngste gæster venter en minigolfbane og underholdning på Tamari’i Kids Club.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Bora Bora