89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

Få et tilbud

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

Bora Bora, Tahiti

Som et af de nyeste resorts i Fransk Polynesien er dette et førsteklasses paradis i tropiske omgivelser. Nyd livet og den polynesiske gæstfrihed på dette femstjernede resort, der ligger på den lille ø, Motu Tevairoa, blot 15 minutter med båd fra Bora Boras største landsby, Vaitape.

NB! Dette resort er lukket pga. renovering mellem d. 1. december 2019 og d. 5. april 2020.

Flere af resortets bungalows står på pæle i vandet, og her kan du beundre den smukke lagune tæt på, mens du nyder udsigten af det majestætiske bjerg Mount Otemanu i det fjerne. På Bora Bora Pearl Beach Resort har man forsøgt at genskabe en følelse af et traditionelt polynesisk «fare» (hjem), og med alle de smilende og venlige ansigter omkring dig, vil du med sikkerhed føle dig hjemme her. Nyd udsigten over den smukke lagune fra en af de tre restauranter eller slap blot af ved swimmingpoolen.

Resortet har et stort udvalg af aktivitetstilbud, hvor de fleste, meget nærliggende, er relateret til havet, heriblandt snorkling, dykning, game fishing, vandcykler og bådture. Hvad med at komme med på en tur, hvor du kan fodre hajer? Dette er noget vi helt klart anbefaler. Eller du kan slappe af ved eller svømme et par baner i poolen, eller tage en tur forbi spa’et. Og om aftenen kan du nyde solnedgangen med en cocktail i hånden på Taurearea Bar.

Resortet har også tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.