Stevenson’s at Manase

.

Hotel på Samoa

Stevenson’s at Manase

Stevenson’s at Manase er et 3-stjernet resort, beliggende på Savai’is smukke nordkyst, opkaldt efter den skotske digter Robert Louis Stevenson, hvis digte har lagt navne til flere af resortets suiter og bungalows (fales). Resortet byder alle velkomne og kan tilbyde noget for en hver smag og budget.

Resortet består af 24 værelser, hvis design udgør en blanding af traditionel og moderne stil, alle beliggende nær stranden eller på selve stranden, med garanti på lækre, paradislignende omgivelser i form af hvide sandstrande, palmer og turkisblåt vand, blot få skridt fra resortet.

Stedet er ideelt, hvis man ønsker ren afslapning, men hvis man trænger til at foretage sig noget andet end solbadning, er resortet også behjælpelig med at arrangere forskellige aktiviteter, såsom fisketure, svømning med skildpadder, vandreture til Mt Matavanu Crater, udflugter til nabolandsbyen Safotu, hvor man har mulighed for at få indblik i den lokale kultur og befolkning. Gæster kan desuden nyde godt af den helt nybyggede infinity pool.

Resortets restaurant, Tusitala, placeret midt i en tropisk have, byder på morgenmad og aftensmad, foruden ugentlige aftener med kulturel underholdning. Den tilstødende Bistro Bar har TV lounge og poolbord. Resortet har også mulighed for at beværte store selskaber, eksempelvis bryllupsfester.

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Samoa