Sinalei Reef Resort

.

Hotel på Samoa

Sinalei Reef Resort

Snyd ikke dig selv for et enestående ophold på Sinalei Reef Resort, vinder af Asia & Australasia Awards i 2016 og 2017. Efterlad den grå hverdag og stress derhjemme og find dig til rette på denne perle af et luksusresort.

Bliv bedre kendt med Sinalei Reef Resort.

Med en afsides beliggenhed i en smuk lagune på Upolus sydkyst, blot en halv times kørsel fra hovedstaden Apia, er du garanteret den karakteristiske stillehavsstemning, med hvide sandstrande, krystalklart vand og palmer så langt øjet rækker.

Dette lokalejet boutique resort er stolte af at kunne tilbyde deres gæster et unikt ophold, der bærer præg af det imødekommende personale, intime omgivelser, en traditionel samoansk stemning og en rig lokalhistorie. Resortet, der omfatter 29 villaer, beliggende enten lige ud til vandkanten, den smukke tropiske have eller med havudsigt, byder alle gæster over 12 år velkomne.

I resortets private udendørsspa kan du nyde en af de mange behandlinger, mens lyden af bølgerne luller dig ind i en tilstand af komplet afslapning. Hvis du ønsker at være lidt mere aktiv kan resortet tilbyde forskellige halv- og heldagsudflugter, der omfatter spændende og smukke naturoplevelser rundt omkring på øen.

Helt særligt for Sinaleis gæster kan man, uden ekstra omkostninger, spille beach volley og rugby, opleve en Kava ceremoni eller bade i en ferskvandskilde.

Den 5 stjernede restaurant beskriver deres mad som friskt, lokalt og ærligt og deres koncept er “Farm and Ocean to Plate” og tilbyder desuden en samoansk luksuspicnic, som man kan nyde på resortets private strand.

Resortet kan også være behjælpelig med bryllupsarrangementer.

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Samoa