Saletoga Sands Resort and spa

.

Hotel på Samoa

Saletoga Sands Resort and spa

Saletoga Sands Resort & Spa er det perfekte sted for en lækker ferie med familien eller en romantisk getaway med din bedre halvdel. Resortet, der er placeret på Upolus sydøstlige kyst, har også et stort udvalg af aktiviteter, så du ikke kommer til at kede dig.

Omgivelserne består af frodige, tropiske haver med smukke blomster og naturligvis den glinsende og azurblå lagune, der står i stærk kontrast til den kridhvide smukke sandstrand.

Saletoga Sands Resort & Spa består af alt fra familievillaer til den luksuriøse Matai Villa med egen privat strand. Alle indkvarteringsuligheder inkluderer morgenmad samt tilgængeligt snorkeludstyr og ikkemotoriseret vandsportsudstyr.

Resortet har et aktivitetsudvalg for alle aldre og enhver smag, såsom fitness, spa, aktivitetsprogram for børn, kulturshows, der kan nydes sammen med de velsmagende retter i restauranten, kajakroning og snorkling. Derudover er der mulighed for at komme på udflugter rundt på øen, enten i bil på egen hånd, hvilket man kan leje på resortet, eller på guidede ture arrangeret af resortets hjælpsomme personale og dygtige guider.

Bryllupper og bryllupsrejser kan også arrangeres på Saletoga Sands Resort & Spa.

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Samoa